Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Wonderfuel-klyngen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Wonderfuel-klyngen"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Wonderfuel-klyngen
Tirsdag d. 14. april 2009

2 Står her i forundring Nådefuld og mægtig
Hvilken forbløffende kærlighed Da Han gik i døden ned Dommen over synden Bar Han da Han gav sit liv for os og blev naglet til et kors

3 Står her i forundring Står her i forundring
Tilber’ med forundring over alt det som Du har gjort for os

4 Står her i forundring Se Guds Lam i himlen Menneskesønnen gav sit blod
Men fra graven, Han opstod Sidder nu på tronen har nøglerne til døden i sin magt Alting bli’r som Han har sagt

5 Dwell Dwell in the midst of us Come and dwell in this place
Come and have Your way Wipe all the tears from our faces You can have Your way

6 Dwell Not our will, but Yours be done Come and change us
Come sustain us

7 Når korset mig for øje står
hvorpå min frelser døden led, selv rigest vinding jeg forsmår, af egen ære intet ved.   Må jeg da aldrig rose mig af andet end min Jesu død. Al rigdoms glimmer på min vej jeg ofrer for det blod, som flød.

8 Når korset mig for øje står
Se, fra hans hoved, hånd og fod et væld af sorg og kærlighed! På jord ej var så rig en flod og krone fuld af herlighed.   Gav jeg al verdens herlighed som offer; det kun lidet gjaldt mod sådan hjertenskærlighed den kræver helt mit liv, mit alt.

9 Your love is extravagant
Your friendship mmmm intimate I find I'm moving to the rhythms of your grace your fragrance is intoxicating in our secret place

10 Your love is extravagant
Spread wide in the arms of Christ Is the love that covers sin No greater love have I ever known You considered me a friend Capture my heart again

11 Den indtrængende bøn – at råbe til Gud

12 Grundlaget for bøn Grundlaget for bøn er Guds kærlighed. Hans egenskab er at elske os og Han elsker at give os det vi beder om, - at opfylde vore bønner. Der er ikke noget Gud hellere vil.

13 Mattæus 7,7-11 Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. v8  For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for. v9  Eller hvem af jer vil give sin søn en sten, når han beder om et brød, v10  eller give ham en slange, når han beder om en fisk? v11  Når da I, som er onde, kan give jeres børn gode gaver, hvor meget snarere vil så ikke jeres fader, som er i himlene, give gode gaver til dem, der beder ham!

14 At bede At bede er at handle på den kendsgerning, at Han er Skaberen, som besidder alle de rigdomme og muligheder, vi har behov for, vi er den skabning som behøver hjælp.

15 Filiperne 4,19-20 Min Gud vil fuldt ud give jer alt, hvad I har brug for, af sin rigdom på herlighed i Kristus Jesus. v20  Gud, vor Fader, være ære i evighedernes evigheder!

16 Hvorfor skal vi bede? Gud insisterer på at vi skal bede. Ikke fordi Han behøver at blive oplyst om vor situation, men fordi vi har brug for den åndelige disciplin, som fås gennem bønnen. Ligeledes tvinger det, at formulere vort konkrete behov, os til at tage et skridt i tro.

17 Jesus siger: Hvad vil I, at jeg skal gøre for jer? Matthæus 20,29-34
v29  Da de gik ud af Jeriko, fulgte en stor folkeskare ham. v30  Og se, to blinde, der sad ved vejen, hørte, at Jesus kom forbi, og de råbte: »Forbarm dig over os, Herre, Davids søn!« v31  Skaren truede ad dem for at få dem til at tie stille; men de råbte bare endnu højere: »Forbarm dig over os, Herre, Davids søn!« v32  Og Jesus stod stille, kaldte på dem og sagde: »Hvad vil I have, at jeg skal gøre for jer?« v33  De svarede ham: »Herre, at vore øjne må blive åbnet.« v34  Og Jesus fik medynk med dem og rørte ved deres øjne. Straks kunne de se, og de fulgte ham

18 Bed konkret og tag Gud på Ordet
Jesus tolererer ikke generelle og uklare formuleringer. Bed så konkret som muligt. Hold din bøn op imod Guds Ord. Tag Gud på Ordet. Det er det Gud ønsker.

19 Jakob 4,2-3 I begærer brændende, men opnår intet; I myrder og misunder, men kan intet udrette; I strides og kæmper, men opnår intet, fordi I ikke beder; v3  eller I beder og får alligevel intet, fordi I beder dårligt, kun for at ødsle det bort i jeres lyster

20 Bøn som virkeliggør dine drømme 1. Joh. 5,14-15
Og dette er den frimodighed, vi har over for ham: at hvis vi beder om noget, som er efter hans vilje, hører han os. v15  Og når vi ved, at han hører os, hvad vi end beder om, så ved vi også, at vi allerede har fået det, vi har bedt ham om.

21 Handling og lydighed Bøn kræver handling.
Opfyldelsen af bøn kræver at du adlyder Guds Ord Opfyldelsen af bøn kræver at du adlyder det som Gud taler i dit hjerte.

22 5. Mos. 28,1-6 v1  Hvis du adlyder Herren din Gud og omhyggeligt følger alle hans befalinger, som jeg giver dig i dag, vil Herren din Gud ophøje dig over alle jordens folk. v2  Alle disse velsignelser skal komme over dig og nå dig, hvis du adlyder Herren din Gud: v3  Velsignet være du i byen, og velsignet være du på marken. v4  Velsignet være frugten af dine moderliv og frugten af din jord og frugten af dit kvæg, dine oksers afkom og dine fårs tillæg. v5  Velsignet være din kurv og dit dejtrug. v6  Velsignet være du, når du kommer hjem, og velsignet være du, når du går ud.

23 Ordsprogene 29,18 Uden syner er et folk ladt i stikken, men lykkelig den, der vogter på belæringen.

24 Magtesløshedens bøn: 2. Kor. 12,9-10
Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed.« Jeg vil altså helst være stolt af min magtesløshed, for at Kristi magt kan være over mig. v10  Derfor er jeg godt tilfreds under magtesløshed, under mishandlinger, under trængsler, under forfølgelser og vanskeligheder for Kristi skyld. For når jeg er magtesløs, så er jeg stærk.

25 Tre vigtige ting, vi må gøre:
Være ærlig overfor Gud Bring dit hjertes ønske frem for Gud Begynd at se dig om efter åbne døre

26 Overgivet vilje En fuldstændig overgivet vilje åbner døren for direkte guddommelig ledelse af vore liv.

27 Den afventende bøn Gud har i sin time, svaret på hver eneste bøn. Som følge deraf er det også kun Ham alene, som kender omfanget af de forandringer som må finde sted i os, før vi kan få opfyldt vore inderste ønsker. Han alene kender til de ændringer og samspil af ydre omstændigheder som må finde sted, før vor bøn kan blive opfyldt.

28 Apostlenes Gerninger 1,7 Det er ikke jeres sag at kende tider eller timer, som Faderen har fastsat af egen magt.

29 Galaterne 6,9-10 Lad os ikke blive trætte af at gøre det, som er ret; vi skal til sin tid høste, blot vi ikke giver op.

30 Overgivelsens bøn Markus 14,36
»Abba, fader, alt er muligt for dig. Tag dette bæger fra mig. Dog, ikke hvad jeg vil, men hvad du vil.«

31 Romerne 8,28 Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, og som efter hans beslutning er kaldet.

32 Den skjulte bøn Matthæus 6,6
Men når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig.

33 Velsignelsens bøn Lukas 6,27-31
Elsk jeres fjender, gør godt mod dem, der hader jer. v28  Velsign dem, der forbander jer, bed for dem, der mishandler jer. v29  Slår nogen dig på den ene kind, så vend også den anden til. Tager nogen din kappe, så lad ham tage kjortlen med. v30  Giv enhver, som beder dig, og tager nogen, hvad der er dit, så kræv det ikke tilbage. v31  Som I vil, at mennesker skal gøre mod jer, sådan skal I gøre mod dem.

34 Fordringens bøn Gør krav på opfyldelsen af Guds Ord i dit liv.
Meningen med al bøn er at finde Guds vilje, og derefter gøre denne vilje til vores personlige bøn, sådan at Faderens fuldkomne vilje må ske på jord, som den sker i Himlen, som Jesus lærer os at bede i Fadevor.

35 Bøn øver indflydelse på Guds handlinger, men øver ingen indflydelse på Hans mål.

36 Bed så konkret som muligt. Hold din bøn op imod Guds Ord
Bed så konkret som muligt. Hold din bøn op imod Guds Ord. Tag Gud på Ordet. Det er det Gud ønsker.

37 Det største vi kan udrette for Gud det er at bede.
Sætter vi bønnen først i vore liv får vi inspiration til tjeneste m.m. Bøn er tjeneste Bøn er at stå fast på Jesu sejr, og få fjenden til at vige hvert enkelt sted, hvor vi sætter ind i tro.

38 Jeremias 33,3 Kald på mig, så vil jeg svare dig og fortælle dig om store og ufattelige ting, som du ikke kender.

39 Skriv dig, Jesus, på mit hjerte
Skriv dig, Jesus, på mit hjerte, du min konge og min Gud! at ej lyst, ej heller smerte dig formår at slette ud! Denne indskrift på mig sæt: Jesus udaf Nazaret, Skriv dig Jesus på mit hjerte Du min konge og min Gud

40 Skriv dig, Jesus, på mit hjerte
Kun hos dig har hjertet hjemme Kun hos dig har hjertet fredag Lad mig aldrig kunne glemme At du døde i mit sted Denne indskrift på mig sæt: Jesus udaf Nazaret, Skriv dig Jesus på mit hjerte Du min konge og min Gud

41 God of wonders Lord of all creation Of water,earth and sky
The heavens are Your tabernacle Glory to the Lord on high

42 God of wonders God of wonders beyond our galaxy You are holy,holy
The universe declares Your Majesty Lord of heaven and earth

43 God of wonders Early in the morning I will celebrate the light
When I stumble in the darkness I will call Your name by night

44 God of wonders Hallelujah to the Lord Of heaven and earth

45 Står her i forundring Nådefuld og mægtig
Hvilken forbløffende kærlighed Da Han gik i døden ned Dommen over synden Bar Han da Han gav sit liv for os og blev naglet til et kors

46 Står her i forundring Står her i forundring
Tilber’ med forundring over alt det som Du har gjort for os

47 Står her i forundring Se Guds Lam i himlen Menneskesønnen gav sit blod
Men fra graven, Han opstod Sidder nu på tronen har nøglerne til døden i sin magt Alting bli’r som Han har sagt


Download ppt "Velkommen til Wonderfuel-klyngen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google