Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- OG SPAR PÅ MILJØET Køb Lokalt. MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- OG SPAR PÅ MILJØET Køb Lokalt. MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ."— Præsentationens transcript:

1 - OG SPAR PÅ MILJØET Køb Lokalt

2 MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ. FOR AT BEVARE SMAG, AROMA, UDSEENDE OSV. BETYDER DET OFTE, AT VARERNE BEHANDLES MED KEMIKALIER OG PAKKES I EMBALLAGE, DER ER SKADELIGT FOR MILJØET. Køb Lokalt

3 MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ. FOR AT BEVARE SMAG, AROMA, UDSEENDE OSV. BETYDER DET OFTE, AT VARERNE BEHANDLES MED KEMIKALIER OG PAKKES I EMBALLAGE, DER ER SKADELIGT FOR MILJØET. MANGE AF DE SAMME VARER PRODUCERES LOKALT. VED AT KØBE LOKALT PRODUCEREDE RÅVARER BIDRAGER DU DERMED IKKE TIL DET UNØDVENDIGE CO2-UDSLIP, DEN UHENSIGTSMÆSSIGE EMBALLERING OG DET FORURENENDE KEMIKALIEFORBRUG. Køb Lokalt

4 Den lokale butik …

5 … informerer hjemmesiden …

6 … som informerer brugeren


Download ppt "- OG SPAR PÅ MILJØET Køb Lokalt. MANGE AF DE RÅVARER DU DAGLIGT BENYTTER ER TRANSPORTERET HUNDREDVIS AF KILOMETER, ENTEN MED SKIB, FLY ELLER PÅ MOTORVEJ."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google