Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Målgrupper og købmandskab

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Målgrupper og købmandskab"— Præsentationens transcript:

1 Målgrupper og købmandskab
HTH’s historie & koncept x Det vigtigste rum i dit liv Målgruppe Salgsmål Den gode kundeoplevelse X

2 HTH’s historie & koncept
HTH blev grundlagt i 1966 af de to brødre Hans Henning og Tonny Haahr, deraf navnet HTH. Filosofien dengang var ”det må kunne gøres bedre” og det er stadig filosofien den dag i dag. HTH er på den måde præget af historie og ånd, men er samtidig en moderne virksomhed med nye og innovative produkter. HTH er i dag en del af den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er nordens største køkkenkoncern, og har mange anderkendte og populære brands i sin portefølje. I Danmark er disse brands, udover HTH, unoform og Invita. HTH har i dag ca. 120 butikker fordelt i flere lande. Sortimentet består af både Køkkenforum og Gør Det Selv. I de fleste tilfælde ligger der både en HTH Forum butik, og en HTH Gør Det Selv butik i forbindelse med hinanden. I nogle butikker findes der også en unoform i form af en shop in shop løsning.

3 Det vigtigste rum i dit liv….
I sommeren 2012 blev HTH’s nye kampagne igangsat. Kampagnen hedder ”Det vigtigste rum i dit liv”. Kampagnen blev til på baggrund af undersøgelser og analyser, der viste at køkkenet faktisk er det vigtigste rum, og at der i køkkenet foregår rigtig mange ting, udover den sædvanlige madlavning. Køkkenet er blandt andet det rum der samler familien, der bliver set TV, lavet lektier, arbejdet – der er ingen grænser for hvad man kan bruge køkkenet til, og denne kampagne inspirerer kunderne til hvad de kan bruge deres køkken til. Et køkken bruges forskelligt og er individuelt, derfor er den personlige rådgivning og løsning vigtig, og netop dette er en af HTH’s store fokusområder. Kampagnen er især kendt for brugen af TV-kokken Thomas Rode. Thomas Rode udstråler professionalisme, kvalitet og en naturlig autoritet, hvilket er i overensstemmelse med HTH’s ønske om positionering.

4 Målgruppe HTH er dansk design i god kvalitet til priser, der er til at overkomme og har slået sit navn fast i kundernes bevidsthed, som et køkkenfirma der sælger kvalitet til prisbeviste forbrugere. Personer år med en husstandsindkomst på kr ,- der bor i ejerbolig HTH er repræsenteret i 5 lande gennem ca. 120 inspirerende butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produktion på ca køkkener. Det gør HTH til én af Nordeuropas største og førende køkkenproducenter. HTH Køkkener kan udover køkkenindretning også levere indretning til badeværelser og garderober – samt projektløsninger i større og mindre målestok til erhverv.

5 Salgsmål Det er salgsdirektøren der er ansvarlig for at butikkerne lever op til sine salgstal. Der måles på flere områder, bl.a. kundeloyalitet, der er en indikation for kundernes tilfredshed. Derudover måles der på hvor mange besøgende der er i butikkerne, samt selvfølgelig på hvor meget der sælges. Leveringssikkerhed er også vigtigt for HTH, hvorfor der ligeledes måles på dette. Der i gang sættes flere tiltag, for at hjælpe butikkerne med at indfri deres mål. En af disse tiltag er kampagnen ”det vigtigste rum i dit liv”.

6 Den gode kundeoplevelse
Et andet taktisk tiltag, der skal medvirke til at opnå gode resultater, er konceptet ”Den gode kundeoplevelse”. HTH ser det som en af deres fornemmeste opgaver, at levere kundeoplevelser i verdensklasse. Den gode kundeoplevelse omfatter bl.a. den måde kunden mødes på i butikken. Sælgerne bliver trænet i at give hånd, byde på kaffe og i det hele taget få kunden til at føle sig velkommen. Den gode kundeoplevelse omfatter en god oplevelse igennem hele købsforløbet, dvs. at alt kontakt med butikken og sælgerne skal være en god oplevelse. Sælgerne skal følge op og sørge for at kunden føler sig speciel og vigtig – også efter købet.


Download ppt "Målgrupper og købmandskab"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google