Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på
Århus Universitetshospital, Skejby Indkøb og Logistik

2 Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter
Udbuddets gennemførelse Den udbudte ydelse Tildeling Disposition for tilbud Kontraktbilag Indkøb og Logistik

3 Udbudets gennemførelse
Endelig tildeling/afgørelse Hospitalsledelsen Brugergruppen (indstillende udvalg) Kirsten Ægidius, Jette Lind Thomsen Fabricius, Anne Marie Larsen, Allan Tambo Christiansen, Leon Sørensen og Thomas Evermann Kontaktperson i forbindelse med udbudet: Thomas Evermann Indkøb og Logistik Udbudsjurist Janni Hadulla Nielsen Indkøb og Logistik

4 Den udbudte ydelse Leverandøren varetager den økonomiske drift af køkkenet og kantinen på Århus Universitetshospital, Skejby Køkken- og kantinefunktionen skal hvile i sig selv. Dog afholdes alle udgifter til vand, varme, elektricitet driftudstyr, inventar mv. af hospitalet ligesom tilbudsgiver ikke skal afholde husleje. Indkøb og Logistik

5 De udbudte ydelse, fortsat…
De ansatte og den interne forplejning: Køkken- og kantinefunktionen varetager alle opgaver i forhold til hospitalets ansatte med hensyn til fremstilling og levering af mad, drikkevarer og lignende dels til salg i personalekantiner og dels til servering i forbindelse med møder, receptioner og øvrige arrangementer på hospitalet. Pårørende/besøgende: Køkken- og kantinefunktionen varetager desuden alle opgaver i forhold til hospitalets offentlige kantine (caféen) med hensyn til fremstilling, levering og salg af mad, drikkevarer og lignende. Indkøb og Logistik

6 Den udbudte ydelse, fortsat…
Eksterne arrangementer: Endeligt varetager køkken- og kantinefunktionen alle opgaver i forhold til arrangementer i hospitalets auditorier med hensyn til fremstilling, levering og salg af mad, drikkevarer og lignende. Priser Indkøb og Logistik

7 Indkøb og Logistik

8 Materialets systematik
Udbudsmateriale med udbudsbilag Udfylde udbudsbilag – aktindsigt! Vær opmærksom på tildelingskriterium med underkriterier Udkast til kontrakt med kontraktbilag Kravspecifikation – hvordan vil I løse opgaven? Tilbudsliste med priser Indkøb og Logistik

9 Vi har lavet en lille fejl
I Udbudsbilag 2 – soliditetserklæring – denne skal ikke vedlægges… Indkøb og Logistik

10 Vigtigt/opmærksomhedspunkter
Udbudsbilag 1: Generelle oplysninger Udbudsbilag 2: Udfyld bilaget samt vedlæg dokumentation Udbudsbilag 3: Tro og love erklæring vedr. udbudsdirektivets artikel 45 Udbudsbilag 4: Tro og love erklæring vedr. udbudsdirektivets artikel 27 Udbudsbilag 5: seneste rev. regnskab Underskrift af tilbud! Indkøb og Logistik

11 Vigtigt/opmærksomhedspunkter
Udbudsmaterialet pkt – tildelingskriterium med underkriterier Kontraktbilag 1: Kravspecifikation Mindstekrav Krav - konkurrenceparametre Kontraktbilag 2: Tilbudslisten Beskrivelse af ønsker samt oplysninger om nuværende situation. Indkøb og Logistik

12 Medarbejderne Lov om beskyttelse af lønmodtagers rettigheder i forbindelse med virksomhedsoverdragelse Se beskrivelse i materialet Konkret afvejning om der er tale om hel eller delvis overdragelse – det afhænger af tilbuddets karakter Indkøb og Logistik

13 Vigtige frister Besigtigelse: 6. og 7. august 2009
Spørgsmål/svar: den 10. august 2009 Tilbudsfrist: 27. august 2009 kl. 12:00 Tilbudspræsentation: 2. september 2009 Nærmere information følger, når vi ved antallet af konditionsmæssige tilbud – men afsæt tid til det Indkøb og Logistik

14 Tak for idag På gensyn i September


Download ppt "Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google