Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

INTROMØDE.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "INTROMØDE."— Præsentationens transcript:

1 INTROMØDE

2 Velkommen til Intromøde
Hvad er Århus Klatreklub (ÅK) Frivilligt arbejde & Organisation Reglement Adgang til ÅK (herunder medlemskort, nøgler & gæster) Gellerup Betalingsformer (herunder Café) Information (herunder hjemmeside, bibliotek & udstyr) Kurser Klatremakker Eventuelt Fotografering & betaling af kontingent

3 Hvad er Århus Klatreklub
Århus Klatreklub blev dannet i 1993 omkring opbygning af en klatrevæg i Dansk Bjergklubs regi på N. Kochs Skole. Medlemstallet lå dengang på medlemmer. Klatreklubben var oprindeligt kun tænkt som en træningsfacilitet for “rigtig” klippeklatring, men har efterhånden fået en egen identitet og klubånd. I 2008 påbegyndte klubben opbygningen af faciliteterne i Gellerup. Her er vi den dag i dag stolte af, at have Danmarks største indendørs klatrehal, med op imod 700 aktive medlemmer. Århus Klatreklub har været en af hovedkræfterne bag oprettelsen af det landsdækkende Dansk Sportsklatreforbund, et forum for klatrekonkurrencer og sikkerhedsarbejde på klatrevægge. ÅK arrangerer hvert år et nationalt mesterskab og flere små og store konkurrencer, der tiltrækker deltagere fra hele Danmark. ÅK er medlem af Dansk Klatreforbund.

4 Frivilligt arbejde ÅK drives 99% af frivilligt arbejde. Bestyrelse
Husudvalg Instruktører Trænere Nøglevagter Webgruppe Arrangører af konkurrencer Klubben har 2 ansatte sekretærer på timeløn.

5 Frivilligt arbejde Hvad betyder det for klubbens daglige gang?
Du kan ikke forvente at tiltag, ændringer eller andre opgaver straks bliver udført, da det skal passe ind i den enkelte frivilliges dagligdag. Vi gør selvfølgelig hvad vi kan, men vi kan altid bruge flere hænder. Brænder du for frivilligt arbejde, eller har du nogle færdigheder som vi ikke kan være foruden i klubben, så har vi helt sikkert brug for din hjælp.

6 Organisationsdiagram
Generalforsamling Bestyrelse Husudvalg Uddannelse Sikkerhed Junior Web-gruppen Integration Fest Rutebyg Sekretariat Økonomi

7 Reglement For at ÅK kan fungere optimalt er det vigtigt, at alle medlemmer medvirker til, at overholde de gældende regler og bestemmelser for klubben. Bestyrelsen vurderer løbende reglement og bestemmelser, og vender overtrædelser og konsekvenser af dette. Du kan få reglementer her efter mødet, eller læse det på klubbens hjemmeside. Uddel Skema A ”Reglement” til alle fremmødte, og lad dem læse disse igennem.

8 Åbningstider og adgang
Mandag (Juniorholdet klatrer 17-19) Tirsdag Onsdag (Juniorholdet klatrer 18-20) Torsdag Fredag Lørdag Søndag Har man betalt for en nøglechip, har man adgang til hallen 24/7 – 365 dage om året.

9 Medlemskort & Nøgler Dit medlemskort skal ALTID bæres synligt, når du træner. Dit medlemskort virker som standard til vores cykelskur, samt giver dig rabat i udvalgte butikker (se hjemmesiden). Efter 3 måneders medlemskab, kan du erhverve dig nøgleadgang til klatrehallen 24/7 mod betaling på 100,- pr. år og 500,- i depositum. Aktivering af nøglechip foregår 1. torsdag i hver måned i klubben. Seancen tager ca. 30 minutter. Alt brug af nøglekort logges i vores database.

10 Gæster Gæster må kun medbringes i de officielle åbningstider.
Ingen nøglevagt, ingen gæsteklatring. Gæster må ikke sikre eller føre. Overtrædelse af disse regler kan medføre inddragelse af nøgleadgang, depositum, eller en af bestyrelsen fastsat sanktion. Gæsteklatring koster 50,- pr. gæst og skal indskrives af en nøglevagt.

11 Gellerup ÅK er beliggende i Gellerupparken, som er kategoriseret som et belastet beboelsesmiljø. Ud af ca. 800 unge under 18, er det kun ca individer som skaber utryghed og ballade i Gellerup. Nærpolitiet og sociale myndigheder er altid obs på disse personer. Er det farligt at færdes i Gellerup? Det kan altid diskuteres alt efter hændelsen, men generelt er det sikkert at færdes i Gellerup, så længe du ikke bidrager til provokationer. Hvordan skal jeg begå mig i området? Der er ikke nogen guide til hvordan du skal begå dig. Vurder den givne situation og bevar roen Føler du dig utryg ved en gruppe personer, så gå hellere en anden vej, i stedet for at spille sej og gå videre.

12 Gellerup Skal jeg svare igen på tiltale/tilråb?
Nogle gange kan det være det rigtige at give svar tilbage, og andre gange ikke – vurder situationen og brug hovedet Lad være med at provokere unødigt, eller svar provokerende igen, ti hellere eller opfordre til venlig dialog. Henvendelse med et håndtryk og dit navn bliver ofte meget respekteret, og kan være nøglen til dialog. Hvad gør jeg hvis der sker mig noget, eller jeg oplever noget ulovligt/unormalt? Enhver hændelse uanset størrelse og karakter, skal meldes til Nærpolitiet da det er med til, at politiet kan danne et helhedsbillede af, hvad der rør sig i Gellerup. Telefonnumre til Nærpolitiet kan findes på hjemmesiden og i klubben.

13 Gellerup Biler, Motorcykler, scootere og cykler i området
Al parkering af en hver art i og omkring ÅK, er altid på eget ansvar. Cykler, motorcykler og scootere kan gratis parkeres i cykelskuret – dit medlemskort er nøglen til skuret. Der findes mange bud på, hvor man parkerer sin bil mest sikkert i området, men ingen er blevet bekræftet som gangbare. Samarbejde i Gellerup Nærpoliti: Politiet har medlemmer i ÅK, og har huse i City Vest. Politiet er altid klar til en snak, hvis du har brug for det. Unge for unge: En gruppe som færdes i området, og forsøger at aktivere de unge frem for kriminalitet.

14 Gellerup Vis hvor stierne omkring klubben er.
Undgå evt. færdsel ved klubberne (bygning 47/49), hvis der står Store forsamlinger af unge.

15 Forklar om veje ud af Gellerup.
Bus 5/18/74/84/90 Bus 5/15/18/74/84/90 Bus 15/84 Bus 15 Århus Klatreklub Bus 5/15/16/18 Bus 15 Bus 10/12/92 Forklar om veje ud af Gellerup. Hvor er nærpolitiet placeret (City vest) Busstop i området. Bus 5/15/16/18 Bus 15

16 Betalingsformer Der kan IKKE bruges kontanter i klubben

17 Café Toppen Vores Café tilbyder et mindre udvalg af slik, proteinbarer, drikkevarer og kalk, som alt er selvbetjent. Du tager selv og betaler selv (betalingskort) Kaffe og te er gratis i klubben. Du kan ligeledes lave din egen mad i køkkenet.

18 Hjemmesiden www.aarhusklatreklub.dk www.dklaf.dk
Info – tilmelding – forum - nyheder Dansk Klatreforbund – kurser – instruktører - forbund

19 Hjemmeside Der kan evt. som sidestykke til denne dias, surfes på hjemmesiden på tavlen, så de nye kan se nogle eksempler.

20 Hjemmeside Der kan evt. som sidestykke til denne dias, surfes på hjemmesiden på tavlen, så de nye kan se nogle eksempler.

21 Kurser I ÅK får du følgende kurser gratis med i dit kontingent.
Kursus 1. Generel klatreinstruktion samt toprebsklatring. Kursus 2. Instruktion i førstemandsklatring. Kursus 3. Kursus i at etablere standplads. Kickstart din klatring – Tip & trick til at komme godt fra start.

22 Bibliotek og udstyr Medlemmer kan gratis låne bøger, klatreguides og dvd film med sig hjem. Biblioteksudlånet skrives i udlånsbogen (på sigt på pc i klubben) Klatresko, klatresele, karabiner og bremser kan i starten lånes i ÅK i en kortere periode, men vi opfordrer til hurtigst muligt, at købe dig eget udstyr. Lånt udstyr må ikke forlade ÅK. Reb er ligeledes til rådighed i klubben, og må ikke forlade ÅK.

23 Mangler du en makker? Du behøver ikke at have en fast makker på forhånd for at klatre. Mød op og spørg om du må være med. Annoncer på hjemmesidens forum efter en makker. Eller kom forbi og boulder – her behøves der ikke nødvendigvis en makker.

24 Fotografering & Betaling
Fotografering til medlemskort sker her i lokalet. Tag billedet af medlemmet og skriv det fortløbende nr. ned på deres indmeldelsesblanket, og send dem videre til betaling. Skriv initialer på medlemmet blanket, så vi efterfølgende kan se om vi har glemt nogle punkter for hvert medlem. Kontingent betaling sker i caféen

25 Fotografering og Betaling
For at vi kan styre indmeldelsen, så følg rækkefølgen af de tre punkter, og spring ikke i rækkefølgen. 1. Udfyld blanketten. 2. Stil dig i kø til fotografering, med udfyldt blanket. 3. Fortsæt til betaling i café og aflever blanketten.

26 Inden du tager hjem… Vi har brug for at du hjælper med at rydde op efter intromødet. Hjælp med at klappe stole sammen og placer dem i skabet. Borde skal bæres tilbage i mødelokalet. Tusinde tak for din hjælp.

27 Eventuelt / Spørgsmål ?


Download ppt "INTROMØDE."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google