Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere."— Præsentationens transcript:

1 Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere i løbet af 0.-8. årgang. Det svarer til et helt skoleår – godt og vel. Do You speak english? Oder sprechen Sie deutch? På Klovborg Friskole har eleverne engelsk fra 0. årgang, og tysk- undervisningen starter på 6. årgang… ja, faktisk vil eleverne stifte bekendtskab med begynder-tysk allerede fra 3. årgang. Har dit barn bevæget sig i skolen i dag? Klovborg Friskole er en sund skole, og det betyder blandt andet, at der er 15 minutters motion hver dag. Det styrker sundheden, indlæringen og fællesskabet – og Klovborg Friskole har selvfølgelig mange idrætstimer derudover. Blev dit barns fødselsdag fejret af 100? Klovborg Friskole har morgensamling, hvor alle er en del af fællesskabet. Her synges, gives beskeder, fortælles, eleverne præsenterer deres arbejde m.m.m. – og har man fødselsdag, så står den selvfølgelig på flag og klapsalver fra alle børn og voksne. Hvordan var dit barns årlige lejrskole? For sådan en er dit barn vel på hvert år? På Klovborg Friskole er der årligt 3 dages lejrskole for alle elever, for det er en oplevelse, som ingen bør snydes for. 6.-7. årgang er derudover i København eller på naturtur, og 8. årgang kommer på tur til udlandet. Hvad spiser din skole dit barn af med? På Klovborg Friskole vil vi være sunde. Derfor er daglig frugt og 2 ugentlige måltider, lavet af elever til elever, indregnet i skolepengene. Det er lærerigt at tilberede og sundt at spise – og der afsættes hver dag 15 minutter til spisning i klasserne.

2 Praktisk information:  Morgenaflevering  Rengøring  Sygdom  Fritagelse fra undervisningen  Indesko  Affaldssortering  Forsikring  Intra  Busser………

3 Busser MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Rute 18113.5312.4813.5314.57 **12.48 Rute 18413.4512.50 *13.4514.30***12.50 *) Der er også en afgang 14.01, der kører via Horsensvej og Krondal til Nr. Snede **) Der er klub for 4. og 5. årgang fra 12.30/13.40 + ældste fra 14.40 ***) Bussen kører 10 min. før timen er slut


Download ppt "Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google