Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mads Clinton 31 år IT medarbejder Ansat i Pilgrim A/S Ved hjælp af lokalt retningsbestemt lyd fortælles en historie med relation til det specifikke sted.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mads Clinton 31 år IT medarbejder Ansat i Pilgrim A/S Ved hjælp af lokalt retningsbestemt lyd fortælles en historie med relation til det specifikke sted."— Præsentationens transcript:

1 Mads Clinton 31 år IT medarbejder Ansat i Pilgrim A/S Ved hjælp af lokalt retningsbestemt lyd fortælles en historie med relation til det specifikke sted. I dette tilfælde Mads Clintons arbejdsplads.

2 Mads møder på arbejde. Da han står et bestemt sted i garderoben bliver han overrasket over en stemme hviske.

3 Stemmen hvisker at han er en vikingeånd. Ånden har taget en boks m. smykker som er vigtig for arbejdspladsen. Hvis Mads er opmærksom kan han hjælpe med at finde boksen.

4 Ud over Mads er der også andre medarbejdere som bliver sat på sagen. Pludselig er hele virksomheden involveret i fortællingen/opklaringen.

5 I løbet af dagen opdager Mads flere steder med stemmer, som giver ledetråde.

6 Sidst på dagen har Mads og hans kollegaer fundet boksen. Det har været en spændende og anderledes arbejdsdag.


Download ppt "Mads Clinton 31 år IT medarbejder Ansat i Pilgrim A/S Ved hjælp af lokalt retningsbestemt lyd fortælles en historie med relation til det specifikke sted."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google