Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System. Systemet bygger på IT-platformen PURE, som hovedparten af de danske universiteter anvender til forskningsregistrering. CURIS afløser PUF CURIS kan udover publikationer indeholde: - Jeg er ekspert inden for - Aktuel forskning - CV - Link til personlige hjemmesider - Aktiviteter - Forskningsemner/områder - Kontaktinformation

2 Hvordan fungerer CURIS?
VIP CURIS CMS (Hjemmeside) Automatisk opdatering Scanpas / punkt.ku.dk ADMIN

3 Sådan ser vi CURIS Medarbejderoversigt

4 Sådan ser vi CURIS Personlig side

5 Sådan ser vi CURIS Personlig side
- Jeg er ekspert inden for - Aktuel forskning - Publikationer - Privat hjemmeside - Curriculum vitæ

6 Sådan ser vi CURIS Curriculum vitæ Publikationer

7 Sådan indsætter vi billede og privat hjemmeside
Gå ind på Find ’Selvbetjening (ansatte)

8 Sådan indsætter vi billede og privat hjemmeside
Find ’Mine data’

9 Sådan indsætter vi billede
Find ’Mine Billeder’ Giv tilladelse til, at KU må vise dit ID-kort-foto ved at hakke fluebenet af

10 Sådan indsætter vi billede
Se dit ID-kort-foto Upload nyt personligt foto – læs retningslinjerne grundigt!

11 Sådan indsætter vi privat hjemmeside
Find ’Vejviser/Telefonbog’ Find ’Opdater vejviser’ Ret evt. andet kontaktinfo Tilføj din hjemmesides URL Tryk ’Gem data’

12 Sådan ændrer vi kaldenavn Hvis du ikke ønsker at vises med dit fulde navn, kan du oprette et kaldenavn. Find ’Persondata’ Find ’Registrer kaldenavn’ Indtast kaldenavn Gem kaldenavn

13 Sådan logger vi på CURIS
Log ind på punktKU ( Tryk på Curis (nederst i venstre menuen) Hvis jeg ikke kan logge på? Hvis du har glemt din kode til PunktKu, kan du få en ny ved at skrive til: Hvis du ikke kan få adgang til CURIS, skriv til Brian Rosenquist:

14 Sådan bruger vi CURIS Startbillede Genveje til inddatering Oversigter
Persondata

15 Sådan bruger vi CURIS Min personlige profil
Tilføj tekst i følgende felter: - ’Curriculum’ - ’Jeg er ekspert indenfor’ - ’Aktuel forskning’ Også på engelsk! Tryk ’Rediger’ for at indsætte tekst Tryk ’Anvend’ og ’Gem’ eller ’Slet’ når du er færdig En studentermedhjælp overfører det der står på hjemmesiden pt.

16 Sådan bruger vi CURIS Inddatér aktivitet
Tilføj aktiviteter såsom deltagelse i nævn, udvalg, konferencer m.m.

17 Sådan bruger vi CURIS Forklaring
Stil cursoren på en aktivitetstype og et gult forklaringsfelt dukker op

18 Sådan bruger vi CURIS Inddatér publikation
Tilføj publikationer såsom Bidrag til tidsskrift, Bog, Antologi, Afhandling, Rapport etc. Publikationer fra en ansættelsesperiode udenfor Institut for Antropologi indberettes som ekstern publikation

19 Sådan bruger vi CURIS Faneblad ’Bog’ Inddatér data om publikationen

20 Sådan bruger vi CURIS Vælg ’Tilføj/redigér frie emneord’
Faneblad ’Emneord’ Vælg ’Det Samfunds-videnskabelige Fakultet’ Vælg ’Tilføj/redigér frie emneord’ Tilføj emneord på dansk og engelsk.

21 Sådan bruger vi CURIS Husk at logge ud! Efter indtastning
Efter publikationen er indtastet, skal den godkendes af bibliotekar Jan D. Starcke. Han kontakter dig, hvis der er fejl i indberetningen – og du kan kontakte ham, hvis du har spørgsmål: (353) 23459 Du kan følge din publikations status i oversigten ’Mine KU publikationer’.


Download ppt "Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google