Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

CAMPUSSKOLEN.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "CAMPUSSKOLEN."— Præsentationens transcript:

1 CAMPUSSKOLEN

2 BYGNINGER På skolen er man opdelt i klassetrin, det vil sige, at alle 7. klasserne er samlet og det samme gælder for 8. og 9. Hvert klassetrin har sin bygning, og derudover er der en fjerde bygning, som indeholder bibliotek samt kantine og kontor.

3 LOKALER Alle klasselokaler i alle bygninger er bygget med et vindue ud til et udendørsareal og et vindue ud til gangen. Det giver nogle lyse og luftige lokaler. Klasselokalerne er lidt små, men de store vinduer gør, at lokalerne ikke virker indelukkede.

4 GANGEN Hver bygning har en fælles gang. Det er en stor, bred og meget lys gang, som er arbejdsområ- der i timerne og elevernes opholdssted i frikvarterene. Gangene er udstyret med nogle rum i kulørte farver, som giver eleverne mulighed for at sidde ned, mens de snakker sammen.

5 KANTINE I kantinen kan man mødes med elever fra de andre årgange.
Der er hver dag åbent for udsalg de 2 lange pauser og til Du kan købe sandwich og salater, ikke slik og sodavand. Man skal selv rydde op

6 HVERDAGEN Man møder ind på skolen kl , hvor vi starter ud med tyve minutters læsning – også kaldet læsebånd. Derudover har eleverne først et frikvarter på tyve minutter, derefter en spisepause på fireogtredive minutter og til slut et frikvarter på ti minutter.

7 FAG Skolen har udover de obligatoriske fag også en masse forskellige valgfag, som gerne skulle afspejle alle eleverne. Alle elever skal have valgfagene. Det vil I få udleveret noget materiale om.

8 KLASSERNE Der er omkring otte klasser på hver årgang, og klasserne består af ca. 25 elever. Dét, at der er så mange jævnaldrende, giver alle eleverne en rig mulighed for at få et bredt netværk.

9 FORVENTNINGER I er måske bekymret for at komme på Campusskolen. Nogle af skolens nuværende elever havde en skepsis til den nye skole. Heriblandt var Sara fra 9.a, som før gik på Valdemarskolen. ”Jeg troede virkelig, at det blive dårligt. Det virkede ikke som om, kommunen havde styr på det.”

10 NY HOLDNING Men den holdning ændrede sig; ”Jeg elsker at gå på skolen nu. Jeg synes virkelig, at det er blevet godt, og jeg er blevet positivt overrasket!”

11 Skolen 14/15 Reformen ændre mange ting 33 timer pr. uge (35)
Valgfag til alle Understøttende undervisning Lektielæsning/fordybelsestid Bevægelsestimer Følg med på skolens hjemmeside

12 GLÆD JER. Vi elsker Campus. Wir lieben Campus. We love Campus
GLÆD JER! Vi elsker Campus! Wir lieben Campus! We love Campus! Biz sevijorum Campus!


Download ppt "CAMPUSSKOLEN."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google