Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan"— Præsentationens transcript:

1 Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan
I denne PowerPoint resumeres hvorledes notatfelter ved Evaluering, Bedømmelse og Karaktergivning kan benyttes i Elevplan version 4

2 De tre kommentarfelter:
Der findes 3 kommentarfelter: Evaluering pr. elev pr. læringselement Interne noter Evaluering på ELEVEN på AKTIVITETEN Ingen af kommentarerne er synlige for eleven Felterne 1 og 3 kan være anonyme!! Felt 1: Her fås adgang til at evaluere et læringselement, når der afvinkes målpinde Felt 2: Her kan skrives noter om eleven. Forfatter og tidspunkt stemples af Elevplan Felt 3: Her kan skrives en evaluering af eleven på aktiviteten som helhed

3 Evaluerings note type 1:
Under afvinkning af målpinde kan der skrives / læses evalueringsbidrag. Bidraget er i princippet anonymt, da man ikke kan se hvem der har skrevet det, eller hvornår det er skrevet.

4 Evalueringsnote type 2:
På listen over elevens læringsaktiviteter kan man ved højremuseklik åbne indholdet af de interne noter i et nyt vindue. I eksemplet ses, at der findes en note allerede, ligesom man kan se hvem der er forfatter til noten. Kun forfatteren kan redigere i denne notetype. Kolleger med evaluerings rettigheder kan tilføje nye noter og læse de noter der måtte findes.

5 Evalueringsnote type 3 Noten er beregnet til at give en vurdering af eleven vedrørende hele læringsaktiviteten – og altså ikke specifikke noter på et eller flere læringselementer. Evt. noter om eleven i forhold til enkelte læringselementer kan gives i evalueringsfeltet type 1 Alle bidrag er i princippet anonyme, da man ikke kan se hvem der har skrevet dem, eller hvornår de er skrevet.


Download ppt "Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google