Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til klubmøde i

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til klubmøde i"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til klubmøde i
Søndag den 30/ kl. 14:00

2 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:

3 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:
Der er et bygge budget på eller omkring kr ,-

4 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:
Der er et bygge budget på eller omkring kr ,- Bar lokaler skal være i Per’s nuværende værksted.

5 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:
Der er et bygge budget på eller omkring kr ,- Bar lokaler skal være i Per’s nuværende værksted. Nuværende barlokaler laves om til opbevaring af MC,er.

6 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:
Der er et bygge budget på eller omkring kr ,- Bar lokaler skal være i Per’s nuværende værksted. Nuværende barlokaler laves om til opbevaring af MC,er. Alt hvad der laves skal laves 100%. D.v.s. at hellere lidt mindre byggeri der er helt færdig end noget der ikke er færdig gjordt.

7 Betingelser som byggeudvalget har lavet oplæget under:
Der er et bygge budget på eller omkring kr ,- Bar lokaler skal være i Per’s nuværende værksted. Nuværende barlokaler laves om til opbevaring af MC,er. Alt hvad der laves skal laves 100%. D.v.s. at hellere lidt mindre byggeri der er helt færdig end noget der ikke er færdig gjordt. Der må ikke være mindre plads ved baren… Gerne lidt mere!

8 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Under gennemgang af de ellers fine lokaler blev det bemærket at gulvet er MEGET SKÆV.

9 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Under gennemgang af de ellers fine lokaler blev det bemærket at gulvet er MEGET SKÆV. For at rette dette er der 2 mulige løsninger:

10 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Under gennemgang af de ellers fine lokaler blev det bemærket at gulvet er MEGET SKÆV. For at rette dette er der 2 mulige løsninger: Afrette eks. beton gulv med grus og derefter udlægge min. 6cm pudslag i sand og cement.

11 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Under gennemgang af de ellers fine lokaler blev det bemærket at gulvet er MEGET SKÆV. For at rette dette er der 2 mulige løsninger: Afrette eks. beton gulv med grus og derefter udlægge min. 6cm pudslag i sand og cement. Fjerne eks. beton, grave ud, lægge 150mm sundolit, udlægge gulvvarme slang og derefter 8-10 cm beton.

12 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Der er meget højt til loftet!!! ca 375cm.

13 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Der er meget højt til loftet!!! ca 375cm. Loftet skal derfor sænkes til en højde på ca. 240cm.

14 Gennemgang af projektet:
Ved byggeudvalgets møde den 22/9 startede vi med at bese de nye lokaler. Der er meget højt til loftet!!! ca 375cm. Loftet skal derfor sænkes til en højde på ca. 240cm. Der skal oplægges bjælker hvorover der forskalles og isoleres. Mellem bjælker opsættes troldtekt agro eller anden beklædning. Der laves ventilation med min. Ø160mm ventilator (540m3 i timer = 2 gange i timen)

15 Gennemgang af projektet:
Udvalget gennemgik derefter de indkomne forslag. Der var i alt indkommet 12 forslag som kan inddeles i følgende grupper:

16 Gennemgang af projektet:
Udvalget gennemgik derefter de indkomne forslag. Der var i alt indkommet 12 forslag som kan inddeles i følgende grupper: 1. Bar i en af enderne.

17 Gennemgang af projektet:
Udvalget gennemgik derefter de indkomne forslag. Der var i alt indkommet 12 forslag som kan inddeles i følgende grupper: 1. Bar i en af enderne. 2. Hesteskoformet bar i enden.

18 Gennemgang af projektet:
Udvalget gennemgik derefter de indkomne forslag. Der var i alt indkommet 12 forslag som kan inddeles i følgende grupper: 1. Bar i en af enderne. 2. Hesteskoformet bar i enden. 3. Bar i hjørne.

19 Gennemgang af projektet:
Udvalget gennemgik derefter de indkomne forslag. Der var i alt indkommet 12 forslag som kan inddeles i følgende grupper: 1. Bar i en af enderne. 2. Hesteskoformet bar i enden. 3. Bar i hjørne. 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler.

20 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. 3. Bar i hjørne. 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler.

21 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler.

22 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler.

23 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet)

24 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet) Af de indkomne forslag gik

25 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet) Af de indkomne forslag gik 2 på løsning nummer 1.

26 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet) Af de indkomne forslag gik 2 på løsning nummer 1. 3 på løsning nummer 2. .

27 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet) Af de indkomne forslag gik 2 på løsning nummer 1. 3 på løsning nummer 2. 2 på løsning nummer 3.

28 Gennemgang af projektet:
Udvalgets kommentarer til de indkomne forslag: 1. Bar i en af enderne. (Baren vil blive mindre) 2. Hesteskoformet bar i enden. (Bar vil blive MEGET lille) 3. Bar i hjørne. (Vil være lidt upraktisk og kræve mere plads) 4. Bar midt for væg mod nuværende lokaler. (Kræver meget plads, baren kan laves meget stor og der vil være udsyn til hele lokalet) Af de indkomne forslag gik 2 på løsning nummer 1. 3 på løsning nummer 2. 2 på løsning nummer 3. 5 på løsning nummer 4.

29 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud.

30 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet.

31 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton.

32 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest.

33 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende)

34 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag.

35 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag. Der skæres hul til vinduer i lille rum. En i hver ende

36 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag. Der skæres hul til vinduer i lille rum. En i hver ende Der laves hul til dør til eks. værksted.

37 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag. Der skæres hul til vinduer i lille rum. En i hver ende Der laves hul til dør til eks. værksted. Der forberedes dør huller til lager og toilet.

38 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag. Der skæres hul til vinduer i lille rum. En i hver ende Der laves hul til dør til eks. værksted. Der forberedes dør huller til lager og toilet. Der forskalles, isoleres og monteres Troldtekt.

39 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
Flemming ophugger og fjerner gammel beton og graver ud. Der udlægges 150mm sundolit isolering og rionet. Der lægges varmeslange og støbes nyt beton. Der skæres hul til terrassedør mod vest. Gammel port fjernes og der opmures væg i leca. (som eksisterende) Loftet sænkes til passende højde. (2,3-2,5m) ved at lægge nyt bjælke lag. Der skæres hul til vinduer i lille rum. En i hver ende Der laves hul til dør til eks. værksted. Der forberedes dør huller til lager og toilet. Der forskalles, isoleres og monteres Troldtekt. Bar mures op i passende højde og der lægges disk på i Douglas gran. Der monteres beslag så der bliver plads til kasser øl/vand. Under bar disk monteres hylde. Der opsættes inventar med bordplade, vask og plads til flaskekøler. (fryser flyttes til lager)

40 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
12. Vægge og bar males

41 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
12. Vægge og bar males 13. Der bygges nyt toilet i eksisterende bar lokaler.

42 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
12. Vægge og bar males 13. Der bygges nyt toilet i eksisterende bar lokaler. 14. Lille rum med trapper laves til garderobe. Der monteres skydedør mod klublokale. Eks. dør bevares til nødudgang.

43 Byggeudvalgets indstilling er som følger:
12. Vægge og bar males 13. Der bygges nyt toilet i eksisterende bar lokaler. 14. Lille rum med trapper laves til garderobe. Der monteres skydedør mod klublokale. Eks. dør bevares til nødudgang. 15. Gulve i bar rum og lille rum belægges med fliser/klinker.

44

45 Snittegning

46 Snittegning

47 Snittegning

48 Snittegning

49 Snittegning

50 Snittegning

51 Økonomi!!

52 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,-

53 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,-

54 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,-

55 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,-

56 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,-

57 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,- Toiletter og lagerrum kr ,-

58 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,- Toiletter og lagerrum kr ,- Indvendige døre og vinduer kr ,-

59 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,- Toiletter og lagerrum kr ,- Indvendige døre og vinduer kr ,- Pris for bar, 75m2 lokaler, vinduer og døre samt toilet og lager kr ,-

60 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,- Toiletter og lagerrum kr ,- Indvendige døre og vinduer kr ,- Pris for bar, 75m2 lokaler, vinduer og døre samt toilet og lager kr ,- Isolering, væge, gulvbelægning, loft og installationer i de 28m2 kr ,-

61 Økonomi!! Ophug af gammel beton, isolering, rionet, gulvvarme og beton i 105 m2 kr ,- Bjælker, forskalling, isolering, loftbeklædning og ventilation i 75m2 kr ,- Bar inkl . inventar, vask elinstallationer i hele rummet kr ,- Gulvbelægning i 75m2 kr ,- I alt for de 75m2 eksl. døre og vinduer kr ,- Toiletter og lagerrum kr ,- Indvendige døre og vinduer kr ,- Pris for bar, 75m2 lokaler, vinduer og døre samt toilet og lager kr ,- Isolering, væge, gulvbelægning, loft og installationer i de 28m2 kr ,- Samlet pris for alle de ca. 105m2 kr ,-

62 kr pr enh moms procent Gulv 1 ophug, udkørsel og fjernelse af beton kr ,00 105 m2 150mm isolering 69 25% kr ,25 50 m kantisolering 4 kr ,00 m2 Rionet 25 kr ,25 400 m gulvvarmeslange 12 kr ,00 VVS til gulvvarme 2500 kr ,00 10 m3 beton 800 kr ,00 m2 belægning 200 kr ,00 kr Gulv i alt kr ,50

63 Nedsænket loft 13 3X6" spær (630cm lang) 42 25% kr ,75 8 3X6" spær (390cm lang) kr ,00 spær 22 150 kr 300 m høvlet forskalling 7 kr ,00 m2 plastik 5 kr ,00 110 m2 100mm isolering 30 kr ,00 105 m2 Troldtekt agro 70 kr ,50 1 Ventilation inkl. Sug i toilet 5000 kr ,00 kr ,25

64 Bar 1000 bagmurssten kr ,50 kr ,00 22 20 cm leca blokke kr ,00 25% kr ,00 25 11 cm pap kr ,00 kr ,00 10 m bar disk kr ,00 kr ,00 m "himmel" kr ,00 kr ,00 lamper 1 el installation kr ,00 kr ,00 60 skuffeskab kr ,00 kr ,00 Vaskeskab kr ,00 kr ,00 2 80 skuffeskab kr ,00 kr ,00 4,5 m Bordplade kr ,00 kr ,00 Vask m bl. Batteri kr ,00 kr ,00 VVS kr ,00 kr ,00 ændringer mht musik & PC kr ,00 kr ,00 40 l. maling kr ,00 kr ,00 kr ,00 Bar 1000 bagmurssten kr ,50 kr ,00 22 20 cm leca blokke kr ,00 25% kr ,00 25 11 cm pap kr ,00 kr ,00 10 m bar disk kr ,00 kr ,00 m "himmel" kr ,00 kr ,00 lamper 1 el installation kr ,00 kr ,00 60 skuffeskab kr ,00 kr ,00 Vaskeskab kr ,00 kr ,00 2 80 skuffeskab kr ,00 kr ,00 4,5 m Bordplade kr ,00 kr ,00 Vask m bl. Batteri kr ,00 kr ,00 VVS kr ,00 kr ,00 ændringer mht musik & PC kr ,00 kr ,00 40 l. maling kr ,00 kr ,00 kr ,00

65 Toiletter og lagerrum 2 toilet kr ,00 kr ,00 1 Håndvask kr ,00 kr ,00 bl. Batteri kr ,00 kr ,00 110 mm rør og fitings kr ,00 kr ,00 Gulvriste 3alm+rende kr ,00 kr ,00 13 Gulvfliser m/lim og fuge kr ,00 kr ,00 5 væg fliser m/lim og fuge kr ,00 m2 loft 100 kr ,00 m2 150mm isolering 69 kr ,00 15 m kantisolering 4 kr ,00 m2 Rionet 25 kr ,00 12 m gulvvarmeslange kr ,00 VVS til gulvvarme 2500 kr ,00 vvs til toilet og bar 1,5 m3 beton (selvbland) 600 kr ,00 2600 Bagmurssten inkl mørtel, puds og maling 25% kr ,00 5 stens overliggere 20 Dør 39201

66 vinduer og døre 7 Indvendige døre 1000 kr ,00 1 Terassedør 5000 kr ,00 72 Overliggersten 25 kr ,00 13800

67 Isolering og beklædning i lille rum 40 m2 beklædning m/100mm isolering 160 25% kr ,00 Tilluk af port 5000 kr ,00


Download ppt "Velkommen til klubmøde i"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google