Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spørgsmål: Hvordan undgår jeg, at øverste række forsvinder ud af billedet i et regneark med mange rækker data? Eksempel: Jeg har lavet en væksttabel og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spørgsmål: Hvordan undgår jeg, at øverste række forsvinder ud af billedet i et regneark med mange rækker data? Eksempel: Jeg har lavet en væksttabel og."— Præsentationens transcript:

1 Spørgsmål: Hvordan undgår jeg, at øverste række forsvinder ud af billedet i et regneark med mange rækker data? Eksempel: Jeg har lavet en væksttabel og vil gerne have at den øverste række, hvor jeg har skrevet vækstprocenterne, skal blive på skærmen – også når jeg scroller langt ned i tabellen. Hvordan gøres det?

2 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen Marker den første række under overskriften, her række 3

3 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen Marker den første række under overskriften

4 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen Marker den første række under overskriften. Vælg Vindue

5 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen Marker den første række under overskriften. Vælg Vindue, og herefter Frys ruder

6 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen Marker den første række under overskriften. Vælg Vindue, og herefter Frys ruder. Der indsættes en vandret linje over række 3.

7 Kolonneoverskrifter: Tabellen er indtastet, og de øverste 2 rækker skal blive stående, også når der scrolles langt ned i tabellen OG: Når der scrolles ned i regnearket bliver række 1 og 2 stående.

8 På samme måde kan kolonner blive stående…

9 Rækkeoverskrifter: Tabellen er indtastet, og den kolonne yderst til venstre skal blive stående, også når der scrolles hen i tabellen Marker den første kolonne til højre for den kolonne der skal være synlig hele tiden, her kolonne B

10 Rækkeoverskrifter: Tabellen er indtastet, og den kolonne yderst til venstre skal blive stående, også når der scrolles hen i tabellen Marker den første kolonne til højre for den kolonne der skal være synlig hele tiden.

11 Rækkeoverskrifter: Tabellen er indtastet, og den kolonne yderst til venstre skal blive stående, også når der scrolles hen i tabellen Marker den første kolonne til højre for den kolonne der skal være synlig hele tiden. Tryk så… … Vindue … Frys ruder … og der indsættes en lodret linje før kolonne B

12 Rækkeoverskrifter: Tabellen er indtastet, og den kolonne yderst til venstre skal blive stående, også når der scrolles hen i tabellen OG: Når der scrolles til højre i regnearket bliver den første kolonne stående.

13 Endelig kan man lade både rækker og kolonner blive stående…

14 Både kolonne- og rækkeoverskrifter:
Klik på cellen lige under kolonne-overskrifterne og lige til højre for række-overskrifterne

15 Både kolonne- og rækkeoverskrifter:
Klik på cellen lige under kolonne-overskrifterne og lige til højre for række-overskrifterne

16 Både kolonne- og rækkeoverskrifter:
Klik på cellen lige under kolonne-overskrifterne og lige til højre for række-overskrifterne. Tryk så… … Vindue … Frys ruder … og der indsættes en vandret og en lodret linje.

17 Både kolonne- og rækkeoverskrifter:
OG: Når der scrolles til højre i regnearket bliver både de øverste rækker og den første kolonne stående.

18 Og hvis man kommer til at gøre det forkert?

19 Og hvis man kommer til at gøre det forkert?
Så fjernes ”frysningen” ved at trykke … Vindue

20 Og hvis man kommer til at gøre det forkert?
Så fjernes ”frysningen” ved at trykke … Vindue … Frigør ruder

21 Og hvis man kommer til at gøre det forkert?
Så fjernes ”frysningen” ved at trykke … Vindue … Frigør ruder Og man kan så prøve igen…


Download ppt "Spørgsmål: Hvordan undgår jeg, at øverste række forsvinder ud af billedet i et regneark med mange rækker data? Eksempel: Jeg har lavet en væksttabel og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google