Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god."— Præsentationens transcript:

1 Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god.
Glen Riddersholm 39 år Cheftræner FC Midtjylland Familie: Tanja, Mathias og Camilla Uddannet hos TOYOTA + Pædagog. A-Licens. P-licens sommer 2008 26 års trænererfaring bl.a SGI, Ikast FS, Akademi FCM, ITU træner i FC Midtjylland, U16 + U17 landstræner, Assistenttræner. MÅL/Ambition: Videreudvikle mig, så jeg fortsat kan være en af Danmarks bedste resultat- og talentudviklere.

2 Missionen/Drømmen er at:
At vinde titler! Udvikle TOPspillere – til videre salg! Spillere med individuelle spidsfærdigheder på internationalt topniveau – Simon Kjær AS Roma, Sekou Oliseh CSKA Moskva, Winston Reid West Ham, Victor Fischer Ajax.

3 Spillestil/filosofi “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars” Les Brown

4 Et af livets store spørgsmål:     Er græsset grønnere på den anden side?????
Af og til kan du gå for langt! Og når du sidder fast i en situation som du ikke kan finde vej ud af,

5 Er det NU du altid må huske på… -ikke alle som dukker op, har til hensigt at hjælpe dig…

6 Ny spillestil. Korte tanker om hvorfor – historien bag.
1. holdet – læst………. Af modstanderne. Udviklingstendenser i spillet og i liga`en Fortsat salg af profiler. Sort tråd i talentarbejdet – 1. holdet. Gennemsnitsalder på 22.2 år i 1.holdstruppen. Se Video…..

7 Dagens Træning Pasningsøvelse med valg som ønsket i spillestil. Også ift. Positioner. Spil i små rum. Omstilling vs. Possession. Spil til to mål 8:8 + 2. SES på banen om 3 min.

8 Spillestil - systematisk & struktureret arbejde
Vi ser et FCM hold som i alt hvad de foretager sig er offensivt indstillet. Vi spiller med fysisk kompetente spillere som er sindssyge aggressive i duelspillet. Vi spiller sprudlende og begejstrende fodbold hvor målet er at underholde og skabe gode oplevelser. Det vil vi bl.a gøre ved, at vi altid tør spille bolden op. Vi bringer mange folk med frem i gennembrud- og afslutningsfasen. Vi spiller struktureret men fleksibelt i forhold til bevægelserne i de forskellige positioner. Når muligheden opstår, går vi i duel, og søger gennembrud og afslutningen. Når vi mister bolden, ønsker vi at generobre bolden hurtigst muligt, hele holdet skal tænke fremad og være aggressive i tanke og handling. I det etablerede pres går vi højt op, vi tør at spille mand-mand i bagkæden og samtidig stå højt med bagkæden. Vi ønsker at forsvare bolden frem for målet, og vi skal turde at gå højt, frem for at tænke på hvad der kan ske lavt. Vi er et team, og vi står sammen uanset hvad!!

9 Talentudvikling & spillestil.
Hele 19 spillere har fået deres fodboldopdragelse på vort fantastiske akademi. Udover disse 19 har vi Mads Hvilsom udlejet med succes i Viborg – og også Baba Collins er udlejet. 9

10 Hvor er vi PT….. En vedvarende proces….. Godt på vej, men endnu langt at gå/løbe….. For 7 kampe siden betegnet som ustabile, nu betegnet i visse kredse som forfølger til FCK…… For mange farer vild i deres søgen efter genveje. Der er ingen genveje til succes. Kodeord: vedholdenhed, fornemmelse for situationen, proces….. Og TRANSFERVINDUER!!! Ift. Spillestil & kulturen Med systematisk & struktureret arbejde synes jeg vi har flyttet kulturen. Vi ser en trup som tidligere primært var præget af individuel kompetencer og som svingede en del, flytte sig taktisk gennem træningsarbejdet, til at kunne træffe bedre valg!

11 Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god!
Det gælder ikke om at fortælle hvor godt man gør det, men om at gøre det så godt som man fortæller! Når holdning bliver til handling skabes der forvandling. Spørgsmål?????


Download ppt "Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google