Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og."— Præsentationens transcript:

1 BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og sammensat dem til en helhed. I din brainstorm face, uanset om du arbejder selvstændigt eller i et team skal du altid huske, at ingen ide bør afvises out-of- hand. Det er en kreativitetsfase, hvor der typisk gælder følgende regler: 1.Al kritik er forbudt 2.Alle ideer er velkomne 3.Mange ideer ønskes 4.Kombinationer af idéer bør tilstræbes. De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og sammensat dem til en helhed. I din brainstorm face, uanset om du arbejder selvstændigt eller i et team skal du altid huske, at ingen ide bør afvises out-of- hand. Det er en kreativitetsfase, hvor der typisk gælder følgende regler: 1.Al kritik er forbudt 2.Alle ideer er velkomne 3.Mange ideer ønskes 4.Kombinationer af idéer bør tilstræbes.

2 WIREFRAME DIT DESIGN JOEK © TEC 2011 En wireframe er en repræsentation af webstedets struktur og layout. Det behøver ikke at være fancy, et wireframe kan bestå af simple bokse med tilhørende etiketter. (Se tegningen til højre) Dog bør man forsøge at holde proportionerne korrekte for at sikre, at designet virker. Du kan tegne din wireframe med hånden, men endnu bedre er det at bruge et grafik program som Adobe Fireworks.

3 BRUG STORYBOARD TIL DINE SIDER JOEK © TEC 2011 Storyboards giver dig en mere detaljeret fremstilling af dit design. Du kan bruge storyboardet til at se, hvordan dit farveskema vil fungere i dit projekt, og begynde at få en ide om, hvilken grafik du bør anvende. Du kan med fordel oprette et storyboard for hver af dine sider på webstedet, også selv om dine websider inkluderer animerede elementer, der normalt vil kræve mere end et storyboard. Et klasisk storyboard består normalt af et billede i den ene side, og en beskrivende tekst i den anden side.

4 UDVIKEL EN TIDSPLAN SOM AFSLUTNING JOEK © TEC 2011 Hvis du arbejder for en klient eller udvikler et websted for din virksomhed, skal du altid snakke tidsplanen igennem med din klient eller chef for at opnå en realistisk tidslinje. En typisk tidslinje indeholder tidsfrister, delmål og mål i en kronologisk rækkefølge, så du hele tiden kan følge, måle og gennemføre projekt. En tidslinje er et vigtigt redskab, der kan være med til at holde dig på sporet i hele projektforløbet.


Download ppt "BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google