Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Cabanes er en lille landsby med 900 indbyggere, I den nordøstlige Catalonien, Spanien. Vores institution blev genåbnet for 3 år siden og er en del af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Cabanes er en lille landsby med 900 indbyggere, I den nordøstlige Catalonien, Spanien. Vores institution blev genåbnet for 3 år siden og er en del af."— Præsentationens transcript:

1

2 Cabanes er en lille landsby med 900 indbyggere, I den nordøstlige Catalonien, Spanien. Vores institution blev genåbnet for 3 år siden og er en del af en gruppe landsbyskoler. Der er 40 børn i alderen 3 – 8 år i vores institution. Gennem sidste tredjedel af sidste arbejdsår lærerne, forældre foreningen og en fotograf udviklede et projekt hvor børnene studerede landsbyen, som de observerede lærte at kende med forskellige og nye øjne. Digitalkameraet blev brugt som det vigtigste værktøj til udførelsen af deres opdagelsesrejse

3 Digitalkameraet blev brugt af børnene på deres ekskursion gennem landsbyen Cabanes, for at dokumentere historiske og interessante steder.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Børn kikker på billeder af gemte steder i landsbyen, der er taget af den anden gruppe børn fra institutionen, og prøver at finde det samme sted i landsbyen, for så at tage et andet billede af stedet.

17 Gruppe 1Gruppe 2 Gruppe 1 Gruppe 2

18 Gruppe 1 Gruppe 2Gruppe 1

19

20

21 Petra Vlasman der er kunstner, og som underviser i fotografi arbejder med børn (4 - 8 år), der er interesseret i at lære mere om fotografi og som kan lide at lege med billeder. Hovedformålet med hendes workshop i Cabanes har været: at have glæde med den magiske kasse, der kaldes et ”kamera”, at lære og observere kritisk og at fremme kreativitet og selvudtryk.

22 Hvordan er dette billede lavet ? Endelig er det muligt at flyve!

23 Aina ser gennem 4 øjne, lugter med 3 næser og taler med 3 munde ! Vi skriver og tegner med lys ?

24 Lave et portræt og selvportræt på samme tid ! Lege med perspiktiv !

25 Billede af vores ansigt ! Albais bærer en spansk krone !

26 Lad dine drømme blive til virkelighed !

27 Aida har en skjult drage inden i, og Lluc ønsker at blive en Barcelona konge !

28 Bliv til en anden på et øjeblik !

29 Reflektioner af lys ! Hvilken position har Kiara bragt sig selv I ?

30 Tak til alle børnene fra vores institution, til lærerne, forældreforeningen og til fotografilæreren ! Cabanes, Catalonia, Spain. 2008


Download ppt "Cabanes er en lille landsby med 900 indbyggere, I den nordøstlige Catalonien, Spanien. Vores institution blev genåbnet for 3 år siden og er en del af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google