Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Trikerider.dk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Trikerider.dk."— Præsentationens transcript:

1 Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Trikerider.dk

2 Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Målet er VM guld i 2011 og OL/PL guld i 2012, jeg er blandt de førende i verden i klassen T1 og med realistiske chancer for begge guldmedaljer. Jeg har vist at jeg kan køre fra de bedste i verden, og tror på at jeg har potentialet til at vinde både VM og PL. For at føre planen ud og gøre drømmen til virkelighed, har jeg nu indgået et samarbejde med et træner- og læge team, der bistår mig både med den fysiske træning, den mentale træning og kroppens balance. Jeg får fysisk træning fra den tidligere professionelle cykelrytter Allan Johansen, der nu rådgiver folk om træning, mentaltræning af come4learning, Anders Piper,og den sundhedsmæssige del af Speciallæge Pernille Knudtzon. Vi er nu et hold, hvor vi samler alle de nødvendige faktorer der skal til for at vinde, både de fysiske, de mentale og sundhedsmæssige, og indarbejder det i min træningsplan. Samarbejdet er lige begyndt, allerede nu kan forbedringerne ses og måles.

3 Vejen til guldet…Trikerider.dk Bliv guld partner Bag enhver individuel præstation står et stærkt hold. I sportens verden ligesom i erhvervslivet gælder det om at samarbejde, bruge hinandens styrker og motivere hinanden for at smutte forbi konkurrenterne og holde føringen. Jeg er nu ved at opbygge mit team både for VM 2011 på hjemmebane i Roskilde og PL 2012 i London og håber, at I vil være med. En cykelsæson har en række udgifter: •Træningslejr •Rejser til udlandet •Nyt udstyr •Reparation og vedligehold •Kørsel til motionsløb og træning i Danmark Jeg forventer ikke, at én virksomhed støtter med hele beløbet, har derfor lavet flere muligheder for støtte. Reklame på bil Reklame på træningstøj Foredrag Bogen- Vejen til guldet Allan Johansen, Anders Piper, Pernille Knudtzon og jeg vil sammen lave en bog der følger projektet over de næste 21 måneder og du har også mulighed for at blive minisponsor på dette projekt og få tilsendt 3-4 kapitler som pdf fil, i kvartalet samt få en signeret trykt version når den er færdig lige efter Handicap OL 2012 og alt dette for kun Dkk. 600,-. De der bidrager økonomisk vil blive nævnt i bogen og vil få mulighed for at skrive om hvorfor de støtter.

4 Vejen til guldet…Trikerider.dk Hvem er han og hvorfor gør han det Jeg hedder Alan Schmidt og er en del af Team Handicapcykling Danmark, vores handicap landshold. Mit handicap hedder HSP, og er en spasticitet der sidder i benene, jeg er kørestolsbruger, kan tage få skridt ved hjælp af en stok. Sport har altid været en del af mit liv, jeg startede med at løbetræne regelmæssigt sammen med min far da jeg var 7 år gammel, og har løbetrænet alle årene i forbindelse med de forskellige idrætter jeg har været en del af, indtil funktionen i benene blev så nedsat og jeg ikke var i stand til at løbe mere. Gennem årene har jeg prøvet en del forskellige sportsgrene, svømning, volleyball, basketball, bordtennis, fodbold, badminton og taekwondo. Da løbefunktionen ikke længere var til stede var jeg på udkig efter nye muligheder, for at udfolde og udfordre mig fysisk. Ved et tilfælde hørte jeg om spinning, og meldte mig til en prøvetime, jeg fandt hurtigt ud af, at det var en fantastisk måde at træne på. Efter en periode på spinning cyklen ville jeg ud og cykle på landevejene, jeg købte en billig racercykel, cykelsko, bukser og bluse, og var klar til at komme af sted. Det første stykke tid cyklede jeg alene, deltog i et par motionsløb og blev mere og mere grebet af sporten. Jeg kontaktede Silkeborg Cykelring Motion og kørte med nogle gange, på en af træningsturene er der pludselig en af de andre, der siger ”Hold kæft, du cykler sgu godt af en handicappet”. Havde ikke tænkt på mig selv som handicappet, jeg kunne bare ikke så meget som de andre. De efterfølgende dage undersøgte jeg mulighederne for cykling i handicapidrætten, og fandt ud af at vi har et handicap landshold, hvilket jeg syntes var rigtig spændende. Jeg fik kontakt til formanden for DHIFs cykeludvalg og inden længe blev jeg en del af landsholdet og har siden 2005 rejst med rundt og repræsentere Danmark ved internationale cykelløb i udlandet.

5 Vejen til guldet…Trikerider.dk Hvem er han og hvorfor gør han det I handicapcyklingen er vi delt op i klasser efter hvordan vi er handicappet, så konkurrencen bliver så fair som muligt, da jeg startede var det i en klasse hvor vi kørte jeg på almindelige tohjulede racercykler, klassen hed CP3, hvilket er en af klasserne for spastikere. Med tiden forsvandt der lidt mere funktion i benene, og det var tid til at skifte klasse, der var nu to muligheder, håndcykel eller tricykel. At Valget blev tricykel, er der to årsager til, den ene er at jeg er synes det er fedt at få brugt benene så meget som muligt, benene har altid stået bag hoveddelen af min træning, den anden er, at jeg kan mærke det bremser udviklingen af mit handicap, jeg kan bevarer en større del af min mobilitet og styrke. Der er to klasser for trehjulede racere, T1 og T2, T2 er en klasse, hvor rytterne stadig er i stand til at kører på almindelige racercykler, de kan vælge den tohjulede fra og køre tricykel. Jeg kører i klassen T1, i denne klasse er ingen i stand til at kører almindelig racer, vi er alle en tand mere handicappet, og for mit vedkomne er jeg den eneste kørestols bruger. I cyklingen blev min resultater og dermed sæsoner bedre og bedre, og 2010 har været min bedste sæson med en række gode placeringer bl.a. guld og sølv i World Cup’en og to bronzemedaljer ved VM.

6 Vejen til guldet…Trikerider.dk Hvem er han og hvorfor gør han det Målet er VM guld i 2011 og OL/PL guld i 2012, jeg er blandt de førende i verden i klassen T1 og med realistiske chancer for begge guldmedaljer. Jeg har vist at jeg kan køre fra de bedste i verden, og tror på at jeg har potentialet til at vinde både VM og PL. For at føre planen ud og gøre drømmen til virkelighed, har jeg nu indgået et samarbejde med et træner- og læge team, der bistår mig både med den fysiske, den mentale træning og kroppens balance. Jeg får fysisk træning fra den tidligere professionelle cykelrytter Allan Johansen, der nu rådgiver folk om træning, mentaltræning af come4learning, Anders Piper,og den sundhedsmæssige del af Pernille Knudtzon. Vi er nu et hold, hvor vi samler alle de nødvendige faktorer der skal til for at vinde, både de fysiske, de mentale og sundhedsmæssige, og indarbejder det i min træningsplan. Samarbejdet er lige begyndt, allerede nu kan forbedringerne ses og måles. Glæder mig til at dele resultater og historie med jer.

7 Vejen til guldet…Trikerider.dk Kontakt Kontakt mig og få svar på jeres spørgsmål. Alan Schmidt Margrethesvej 49 8600 Silkeborg Mobil: 24 22 26 56 Mail: alan@trikerider.dkalan@trikerider.dk www:trikerider.dk


Download ppt "Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Trikerider.dk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google