Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Verdens 7 underværker En lærer spurgte en dag sine elever om de kunne lave en liste over hvad de mente kunne være « Verdens 7 underværker » i vor tid.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Verdens 7 underværker En lærer spurgte en dag sine elever om de kunne lave en liste over hvad de mente kunne være « Verdens 7 underværker » i vor tid."— Præsentationens transcript:

1

2 Verdens 7 underværker

3 En lærer spurgte en dag sine elever om de kunne lave en liste over hvad de mente kunne være « Verdens 7 underværker » i vor tid. Det var forskellige svar der kom frem, men her er en liste over de mest foreslåede:

4 1. Pyramiderne i Egypten 2. Taj Mahal 3. Grand Canyon 4. Panamakanalen 5. Empire State Building 6. Basilisken i St-Pierre 7. Den Kinesiske mur.

5 Mens læreren oplæste svarene for sine elever, havde han bemærket en elev (tøs) som stadig ikke havde afgivet sine svar.

6 Derfor spurgte han den unge dame, om hun havde problemer med at lave listen. Hun svarede; ”Jaeøh lidt. Det er så vanskeligt!!!! For det er jo så mange vidundere!”

7 Læreren siger så: « Fortæl os hvad du har noteret, så kan vi måske hjælpe dig. ».

8 Den unge dame nølede en anelse, men siger så: ”Jeg tror at verdens 7 underværker er:”

9 1. At kunne se 1. At kunne se

10 2. At kunne høre

11 3. At kunne føle

12 4. At kunne smage 4. At kunne smage

13 5....at kunne lugte

14 6. At kunne le...

15 7. og måske vigtigst – at kunne elske…

16 Der blev helt stille i klasseværelset. Disse ting er så simple og selvfølgelige at man helt glemmer hvor vidunderlige de egentlig er!

17 Glem IKKE, at huske:

18 De mest værdifulde ting i denne verden kan hverken købes eller fremstilles af mennesket. «Tag dig tid » til at videresende dette budskab. Ha en vidunderlig dag !


Download ppt "Verdens 7 underværker En lærer spurgte en dag sine elever om de kunne lave en liste over hvad de mente kunne være « Verdens 7 underværker » i vor tid."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google