Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klitgården Refugium Klitgården Refugium ligger smukt ud til Kattegat, umiddelbart vest for Skagen by.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klitgården Refugium Klitgården Refugium ligger smukt ud til Kattegat, umiddelbart vest for Skagen by."— Præsentationens transcript:

1 Klitgården Refugium Klitgården Refugium ligger smukt ud til Kattegat, umiddelbart vest for Skagen by.

2 Klitgården Refugium Et kig ind: ,, Havstuen Et af de tre ateliers
Silhuetklip af skagensmalerne på balkonen

3 Husets historie Klitgården blev i 1914 opført af den daværende Kong Christian den X som privat feriebolig for den kongelige familie. Klitgården er tegnet af en af datidens kendteste arkitekter, Ulrik Plesner, der har tegnet adskillige bygninger i Skagen og i København. Efter kongens død i 1947 blev Klitgården – eller Kongevillaen som den kaldtes af mange i Skagen – ofte benyttet af Dronning Alexandrine. Ved hendes død overtog Arveprins Knud Klitgården. Klitgården forblev i familiens eje indtil sommeren 1997, hvor arvingerne efter Arveprins Knud og Arveprinsesse Caroline Mathilde solgte ejendommen til Klitgården Fonden.

4 Information Kontakt Praktiske IT

5 Kontakt Klitgården Refugium Damstedvej 39 9990 Skagen
Tlf. nr.:  Fax: til:

6 Praktiske oplysninger
Der er telefon på alle værelser – man tildeles eget telefonnummer til sit værelse ved ankomst. Der skal tastes "0" for at ringe ud af huset. Der er vaskemaskine og strygefaciliteter. Afregning for forbrug af drikkevarer, telefon samt for printer/fotokopiering sker ved fremsendelse af faktura efter ophold.

7 IT faciliteter Der findes en computer med Microsoft Windows XP til fri afbenyttelse – med internet-opkobling – samt printer/ fotokopieringsmaskine i fællesareal. Endvidere forefindes projektor, som kan tilsluttes PC. Trådløst netværk Klitgården Refugium giver nu mulighed for i huset at koble bærbare computere op på et trådløst netværk (Wireless LAN). Dette kan ske uden ekstra betaling. NB. For at man kan koble op, kræver det, at ens computer er sat op til automatisk at modtage IP-adresse og DNS-serveradresse fra server. Kontakt derfor din institutions/dit firmas it-ansvarlige inden opholdet på Klitgården, hvis du er i tvivl.

8 Indretning Klitgården set fra adgangsvejen, fra NØ. Det fredede areal er på m2.

9 Interieurs, der viser den smukke renovering, hele huset er 801 m2 :
En af 12 renoverede støbejernsovne Havstuen set fra Spisestuen . Interieurs, der viser den smukke renovering, hele huset er 801 m2 : Havstuen set fra kongens arbejdsværelse Skænken i Spisestuen Spisestuen Kongetrappen

10 På Klitgården finder du tre ateliers
Et fornemt dobbeltværelse (Kronprinsen) 13 enkeltværelser (her Prinsen) Smukke detaljer som her et hjørne af Havstuen med kig ud på terrassen.

11 Ateliererne, bygget ind i en klit, med flot ovenlys og gode arbejdsmuligheder, kan også lejes af ikke beboere.

12 Et kig mod SV, Damsted Klit
Kongevillaen set fra SØ En del af det store hedeareal omkring Klitgården. Huset set fra NØ


Download ppt "Klitgården Refugium Klitgården Refugium ligger smukt ud til Kattegat, umiddelbart vest for Skagen by."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google