Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvor står vi nu? udkast til en fremtidsvision. Det ved vi allerede Enorm praktisk viden om indsatser En del ’slutmålinger’ og slutmålingsredskaber Mange.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvor står vi nu? udkast til en fremtidsvision. Det ved vi allerede Enorm praktisk viden om indsatser En del ’slutmålinger’ og slutmålingsredskaber Mange."— Præsentationens transcript:

1 Hvor står vi nu? udkast til en fremtidsvision

2 Det ved vi allerede Enorm praktisk viden om indsatser En del ’slutmålinger’ og slutmålingsredskaber Mange kvalitative rapporter om enkelte projekter Nogle kvalitative undersøgelser Et første bud på et progressionsmålingsredskab

3 Det har vi hørt i dag ”Effektmåling er Guds gave til menneskeheden” Der er intet nyt her – vi gør det allerede Man kan ikke sætte borgerforløb på tal – hvem skal vurdere det? Man er nødt til at have kontrollerede forsøg ellers er det bare lirum larum Vi vil hjem og bruge det i en ny indsats for en ny målgruppe, hvor vi bruger en anden udbyder til samme opgave, som vi selv har løst tidligere Det her minder mere om et LEAN projekt end noget vi umiddelbart kan bruge

4 Det har vi også hørt.. Er spørgeskemaerne en god metode eller er de et selvstændigt mål, som fx skal vedlægges en rapport? Hvad gør vi når der ikke er progression? Balance mellem dataindsamlingslyst og redskabet som faglig metode med borger Er målet at samle flere data ind eller at skabe en model, hvor borger og medarbejder sammen skaber forløbet og meningen med det? Hvordan håndterer man forskelle mellem borgers og konsulents svar? Vil bruge det som kravsspecifikation i næste udbud Hvordan flyttes dialogen mellem aktør og jobcenter væk fra kontrakter og over mod faglig refleksion?

5 Hvor henter vi inspiration fra? Udlandet – fx Holland – database med forskningsadgang Andre sektorer – misbrugsområdet – Addiction Severity Index (ASI) eller Det sociale indikatorprojekt på anbringelsesområdet Metoder – evaluering som intervention – antropologi, systemisk tilgang m.m.

6 Organisering Forskningsmiljø med universitet og praktikere Videnscenter Faglig branchesammenslutning med kontingent, der bruges til forskning Tværfagligt samarbejde mellem praktikere, uddannelser, økonomer, statistikere, sociologer, psykologer, DPU m.m.

7 Progressionsmåling som fænomen Progressoins- måling SlutmålingerDeleffekter Borger- oplevelser Borger- tilfredshed Dokumentat- tion Samarbejds- evne Etik og værdier

8 Invitation prøv det af som en nem praksis tænk det i alle faser og aspekter af forløb lav noget bedre på baggrund af i dag skub på, hvor I kan kontakt os for sparring, udvikling, erfaringer, næste skridt – hvem vil være med?


Download ppt "Hvor står vi nu? udkast til en fremtidsvision. Det ved vi allerede Enorm praktisk viden om indsatser En del ’slutmålinger’ og slutmålingsredskaber Mange."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google