Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere."— Præsentationens transcript:

1 Jeg vil gerne fortælle om Københavner-akademiet, som varer 2 uger isommerferien.

2 Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere.

3 På Københavner-akademiet er man 100 drenge i 2 uger, for at lære mere om dansk og matematik.

4 Jeg vil gerne fortælle om, hvordan det er at
være elev på Københavner-akademiet. Jeg vil gerne fortælle om, hvordan det er at være elev på Københavner-akademiet. Jeg vil gerne fortælle om, hvordan det er at være elev på Københavner-akademiet.

5 En dag på Københavner-akademiet starter med morgensang og lidt træning, for at få gang i kroppen.

6 Efter en lang dag, skal man sove kl
Efter en lang dag, skal man sove kl. ti, for at få nok søvn til at kunne lære en masse. Efter en lang dag, skal man sove kl. ti, for at få nok søvn til at kunne lære en masse. Efter en lang dag, skal man sove kl. ti, for at få nok søvn til at kunne lære en masse.

7 Vi bruger næsten lige så meget tid på at træne karaktertræk, som vi
bruger på at træne dansk og matematik. Vi bruger næsten lige så meget tid på at træne karaktertræk, som vi bruger på at træne dansk og matematik. Vi bruger næsten lige så meget tid på at træne karaktertræk, som vi bruger på at træne dansk og matematik.

8 Det at spise sundt og varieret er en vigtig del
af akademiet, derfor spiser vi frugt og grønt flere gange om dagen. Det at spise sundt og varieret er en vigtig del af akademiet, derfor spiser vi frugt og grønt flere gange om dagen. Det at spise sundt og varieret er en vigtig del af akademiet, derfor spiser vi frugt og grønt flere gange om dagen.

9 På Københavner-akademiet lærer vi ud over dansk og matematik at styre vores energi så vi er klar til at lære. På Københavner-akademiet lærer vi ud over dansk og matematik at styre vores energi så vi er klar til at lære. På Københavner-akademiet lærer vi ud over dansk og matematik at styre vores energi så vi er klar til at lære.

10 Så når jeg kommer hjem, vil jeg gå
tidligere i seng, for at være frisk til skolen. Så når jeg kommer hjem, vil jeg gå tidligere i seng, for at være frisk til skolen. Så når jeg kommer hjem, vil jeg gå tidligere i seng, for at være frisk til skolen.

11 Derhjemme vil jeg gå til en sport OG løbe 2
gange om ugen sammen med en kammerat. Derhjemme vil jeg gå til en sport OG løbe 2 gange om ugen sammen med en kammerat. Derhjemme vil jeg gå til en sport OG løbe 2 gange om ugen sammen med en kammerat.

12 Jeg vil spise mere salat fremover, selvom jeg ikke er så vild med det.
Det er godt for min krop. Jeg vil spise mere salat fremover, selvom jeg ikke er så vild med det. Det er godt for min krop. Jeg vil spise mere salat fremover, selvom jeg ikke er så vild med det. Det er godt for min krop.

13 Når jeg kommer hjem til min egen skole vil jeg holde fast i de mange gode vaner som jeg har fået på akademiet. Når jeg kommer hjem til min egen skole vil jeg holde fast i de mange gode vaner som jeg har fået på akademiet. Når jeg kommer hjem til min egen skole vil jeg holde fast i de mange gode vaner som jeg har fået på akademiet.

14 Så noget af det bedste ved at være på
Københavner-akademiet har udover at blive god til dansk og matematik, været at få en masse nye venner. Så noget af det bedste ved at være på Københavner-akademiet har udover at blive god til dansk og matematik, været at få en masse nye venner. Så noget af det bedste ved at være på Københavner-akademiet har udover at blive god til dansk og matematik, været at få en masse nye venner.


Download ppt "Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google