Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen."— Præsentationens transcript:

1 Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.

2 Men en dag, da han var på jagt i skoven, hørte han et højt zap efterfuldt af et lysglimt. Han løb over mod lyset og fandt en stor kapsel.

3 Ud af kapslen kom en lille mand i hvidt tøj
Ud af kapslen kom en lille mand i hvidt tøj. ”hej med dig” sagde den lille mand. Jacob stod bare med sin økse i hånden og kikkede mærkeligt på den lille mand.

4 ”Hejsa” siger den lille mand, ”hvem er du og hvad laver du her” spøg Jacob, ”mit er Sune Sørensen, men mine venner kalder mig for SS, eller det ville de værtfald kalde mig hvis jeg havde nogle, men du kan kalde mig Sune.” sagde den lille mand. ”jeg er kommet fra fremtiden for at hændte en som dig, med til min tid, vil du med?” Spøg den lille mand.

5 Sune og Jacob gik ind i kapslen, de kunne næsten ikke være der, da Jacob var så stor. Sune fik det dørligt under vejs og kastede op tre gange før de var fremme.

6 Da de ankom mumlede Sune:” velkommen til mit værksted i Ribe 2017, det er her jeg laver alle mine opfindelser, og holder fest, hvis altså jeg havde venner, he he”.

7 Da Sune havde fået det bedre sagde han:” før jeg viser dig Ribe by, skal jeg lige se hvordan du reager på nogle billeder, bare for en sikkerheds skyld.” ”jeg forstår det ikke” sagde Jacob, Sune kikkede på billederne og sagde: ”det gør jeg endelig heller ikke, men min mor sagde at det ville være en god ide.”

8 ”nu er det tid til at vise dig Ribe by, den første ting vi skal se er Vikingemuseet, det er en god ting at starte med da du sikkert ved noget om emnet.” de gik lidt rund i Vikingemuseet, og efter det i rasten af Ribe, og i forskel fra de andre steder i Ribe så det ud som om at Jacob havde det sjov her.

9 Jacob havde det faktisk så sjovt at han ikke ville tilbage til hans egen tid igen, og der for fik han liv til at blive, og bo hos Sune. Hvilket var godt for Sune da han endelig fik en ven.

10 Senere på året begyndte han at arbejde på Vikingemuseet, det var også helt perfekt da han fik lov til at gå i hans vikingetøj helle tiden. Og det var så historien om Jacob Von Riizz.


Download ppt "Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google