Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA"— Præsentationens transcript:

1 Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA15 2017

2 Mission: SedumEksperten dækker behovet for bedre klima gennem viden, salg og udvikling af klimatilpassede løsninger til et hvert behov. Vi dækker de behov for klimasikrede løsninger dit hus, din arbejdsplads eller dine børns skole har brug for. Samtidig sikrer vi sammen at Danmark bliver det mest klimasikre sted i Verden. SedumEksperten har viden og kompetencer til at løse enhver opgave inden for klimasikring.

3 Vision: SedumEksperten vil skabe en forståelse for klimatilpassede løsninger. Vi vil med vores viden være den foretrukne leverandør af klimatilpassede løsninger. Samtidigt vil vi bidrage til et bedre klima, globalt og socialt, i bred forstand.

4 Værdier Vores værdisæt afspejler den måde vi gerne vil arbejde og rådgive på. Her er nøgleordene, og deres forklaring. Vi er troværdige Vores leverancer og ydelser er i overensstemmelse med de indgåede aftaler. Vi stoler på dig og du kan stole på os. Også internt holder vi hvad vi lover og viser hinanden tillid. Vi har høj viden Når vi rådgiver, gør vi det af lyst til at forbedre klimaet og klimasikre dit hus, ikke for at sælge produkter. Vi har den nødvendige viden om klimasikrede løsninger og vil altid rådgive dig til den bedste løsning. Vi vil udvikling Vi er i konstant udvikling, men vi kan altid blive bedre. Vi er innovative, ser nye muligheder og tør gå andre veje for at finde den bedste løsning. For os betyder det at være innovative at finde nye måder at klimasikre på.

5 StyrkeSvagheder - Godt Produkt - Kvalitets arbejde - Nødvendig viden - God økonomi - Ny åbnet afdeling, hvor alt er nyt, selv lederen - Kan leverancer overholdes - Vil produkter være så godt som ventet MulighederTrusler - Udvide med flere og flere produkter - Åbne nye afdelinger - Tage store projekter ind - Mange Konkurrenter - Ny finanskrise - Intet omdømme ved den nye afd. SWOT Analyse

6 Anlægsgartnervirksomhed Ny afdeling SedumEksperten

7 Anlægsgartnervirksomhed Ny afdeling SedumEksperten

8 Strategisk fokus:


Download ppt "Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google