Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hulmursisolering De følgende figurer viser omtrentligt, hvor der er hulmur i husene i Lyset. Vær opmærksom på, at der er mange faste bindere (mursten,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hulmursisolering De følgende figurer viser omtrentligt, hvor der er hulmur i husene i Lyset. Vær opmærksom på, at der er mange faste bindere (mursten,"— Præsentationens transcript:

1 Hulmursisolering De følgende figurer viser omtrentligt, hvor der er hulmur i husene i Lyset. Vær opmærksom på, at der er mange faste bindere (mursten, der binder ydermur og indermur sammen). Der tages forbehold over for eventuelle unøjagtigheder i beskrivelsen af hulmuren. Hvis du finder fejl, kan du give en tilbagemelding til Lysets web-redaktion. Figurerne er: Grundplan af stueplan og 1. sal med markering af hulmur (på 2. sal er der ikke hulmur). Originaltegning fra 1913. Fotos af 4 sider af et hus. Hvis man kigger godt efter, kan man se de huller, der er boret til hulmursisolering (med kugler).

2 Stueplan De røde streger fremhæver, hvor der ifølge originaltegningen er hulmur.

3 1. sal De røde streger fremhæver, hvor der ifølge originaltegningen er hulmur.

4 Under den røde streg findes der hulmur. Der er boret huller til isolering.

5 Under og til venstre for den røde streg findes der hulmur. Der er boret huller til isolering.

6 Under og til højre for den røde streg findes der hulmur. Der er boret huller til isolering. Placeringen af stregerne er måske ikke præcis.

7 Under den røde streg findes der hulmur. Der er boret huller til isolering.


Download ppt "Hulmursisolering De følgende figurer viser omtrentligt, hvor der er hulmur i husene i Lyset. Vær opmærksom på, at der er mange faste bindere (mursten,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google