Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ungdomsliv.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ungdomsliv."— Præsentationens transcript:

1 Ungdomsliv

2 Disposition Introduktion Problemformulering Tidslinje
Skolens udvikling Produkt Rygning og stoffer Sociale medier Alkohol Skønhedsidealer Psykiske sygdomme Psykologi Identitet Konklusion

3 Problemformulering Ungdommen har ændret sig meget I årenes løb, blandt andet er der sket en stor udvikling inden for unges brug af sociale medier. Hvilke konsekvenser har denne udvikling haft, for unge mennesker og deres måde at leve på? Samfundet og de unges miljø har også en betydning for ungdomslivet, men hvilken? Derudover fanger det os, hvor forskellige vi er, og hvordan det påvirker måden, vi lever vores ungdomsliv på. Identiteten udvikler sig også meget I teenage årene, men hvad skyldes denne udvikling, og hvordan forgår den?

4 Tidslinje 1950 1960 1970 1980 1990 2000

5 Skolens udvikling 70’erne Anden måde at gå i skole på

6 Produkt Interview

7 Rygning og stoffer Førhen I dag 70’erne – 90’erne Mere fokus

8 Sociale medier 3 positive ting ved udviklingen
3 negative ting ved udviklingen Omverdenen

9 Alkohol 50’erne Forskelle gennem tiden Samfundets påvirkning

10 Skønhedsidealer Modebranchen 50’erne 60’erne 70’erne 80’erne 90’erne
Drenge

11 Psykiske sygdomme Stigende tal Konkurrencesamfund Undersøgelse
Kritisk alder Voksnes krav Skole for piger

12 Produkt Taleboble

13 Psykologi Kendetegn Langsommere udvikling Eksempel

14 Identitet Social identitet Personlig identitet Jeg-identitet

15 Konklusion Vores konklusion er at ungdommen er et spring fra barn til voksen. Dette spring kan tage alt fra lang tid, til kort tid, nogle bliver hurtigere voksne end andre, og nogle bliver måske aldrig voksen. Vores holdning er at der ikke er et bestemt tidspunkt man bliver voksen på, for dette er forskelligt fra person til person, men vi mener dog at de fleste bliver voksne, når de bliver forældre og skal tage ansvar for et andet menneske. Sociale medier er fremtiden, og man bliver nød til at få det bedste ud af det, for det er en udvikling der ikke kan stoppe, og alt efter hvem man er, har man forskellige holdninger til denne udvikling. Vores holdning er at der både er positive og negative ting ved denne udvikling. Udviklingen angående sociale medier, har ændret unges levemåde. Samfundet har stor påvirkning på de unge, blandt andet i form af kropsidealer og uddannelse, som er to af de ting der fylder mest i en teenagers hoved. I Danmark er ungdommen anderledes end i andre lande, og dette er pga. normer, og den måde vi vælger at drive samfundet på. Danmark er et af de lande hvor man som ung for lov til at udfolde sig, hvorimod at man i andre lande måske bare skal rette sig efter samfundet. Unge lever også et meget forskelligt teenageliv alt efter hvordan man er som person, og dette påvirker også identitetsdannelsen. I teenageårene udvikles din identitet rigtig meget, og man går nogle forskellige ting igennem som gør en til den man er i sidste ende. Udviklingen skyldes at man i teenageårene prøver en masse ting af som gør en mere moden med tiden.


Download ppt "Ungdomsliv."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google