Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium."— Præsentationens transcript:

1 STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium

2 REGELGRUNDLAG I kan (og bør!) læse om de regler, som gælder for Studieretningsprojektet her: http://uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Fag-og-laereplaner/Fag-paa- stx/Studieretningsprojektet-stx I kan nu og i hele perioden kontakte enten Else Marie Gejl eller Hans Christian Hulvej, hvis I har spørgsmål til de regler, som gælder generelt, eller til de regler, som gælder specifikt for jer her på Marselisborg Gymnasium.

3 VIGTIGE DATOER 30/9 2016Orientering om SRP-forløbet 4/10 2016Markedsrunde 14/10 2016Valg af fag og emne (Lectio) 24/10 2016Offentliggørelse af vejlederfordelingen 3-4/11 2016Første vejledning (20 minutter) 17-18/11 2016Anden vejledning (20 minutter) 30/11 2016Første skrivedag – opgaven udleveres kl 8 (Lectio) 13/12 2016Sidste skrivedag – opgaven afleveres kl 15.15 (Netprøver.dk)

4 MARKEDSRUNDE 4/10 2016 I har mulighed for at snakke med en række lærere om mere specifikke idéer til jeres projekt. I får mest ud af det, hvis I møder forberedt op.

5 VALG AF FAG OG EMNE I skal angive, hvilke to fag, I gerne vil skrive i. Det ene fag skal være et af jeres studieretningsfag på A-niveau. Det andet fag skal være et fag på mindst B-niveau, som I enten har nu eller har afsluttet. I skal også angive en foreløbig emneoverskrift for projektet. Det skal bare være en kort overskrift. F.eks. ”Flygtningekrisen i Europa”, ”USA's historie i det 19. århundrede”, ”Egyptisk matematik” osv. Når I vælger et emne, så skal I være meget opmærksomme på, at det er en tværfaglig opgave, I skal skrive, og at fag og emne skal passe sammen. Fag og emne angives via jeres forside i Lectio.

6 FORDELING AF VEJLEDERE I får en vejleder i hvert af de to fag, I har valgt. Vejlederne er lærere på Marselisborg Gymnasium. De fleste vil få deres egen lærer som vejleder i mindst ét af de to fag. I enkelte tilfælde vil én vejleder dække begge fag.

7 VEJLEDNING Der bliver skemalagt to vejledningsrunder á 20 minutter per elev sammen med begge vejledere. Vejledningerne kommer så vidt muligt til at ligge på én af de fire dage, som er sat af til at arbejde med opgaven. Den konkrete vejledningstid vil kunne ses på forsiden og i skemaet i Lectio i god tid inden vejledningen.

8 UDLEVERING AF OPGAVEFORMULERINGEN I vil kunne hente jeres opgaveformulering via jeres Lectio-forside den 30/11 2016 kl. 8.00. Det er vigtigt, at I kontakter jeres vejledere, hvis der er noget, I er i tvivl om.

9 VEJLEDNING I SKRIVEPERIODEN Der er ikke skemalagt vejledning i skriveperioden (fra udlevering til aflevering af opgaven). Man kan kontakte sine vejledere med konkrete spørgsmål af teknisk karakter. Det er ikke tilladt for vejlederne at læse og bedømme dele af jeres besvarelse inden afleveringen. Der arrangeres ”skriveværksteder” på skolen i løbet af skriveperioden, hvor der vil være en lærer til stede, som kan hjælpe med mere tekniske spørgsmål, men ikke med faglig, opgavespecifik vejledning.

10 AFLEVERING AF OPGAVEBESVARELSEN Aflevering af opgaven foregår på netprøver.dk og IKKE på Lectio For at kunne aflevere på netprøver.dk skal man have et unilogin med CPR (er allerede udleveret af skolen) eller NemID. Man skal BÅDE aflevere sin opgaveformulering OG sin opgavebesvarelse. Man skal aflevere alt i PDF. Netprøver.dk kører med en ”hård” afleveringsfrist, dvs. det er ikke muligt at aflevere sin opgave f.eks. 10 sekunder for sent. Det vil være muligt at hente en afleveringsvejledning på skolens hjemmeside i god tid inden afleveringsfristen.

11 KUN FOR 4G Som Team Danmark-elever har I muligheden for at skrive en projektopgave i stedet for et studieretningsprojekt. Læreplanen er her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=152507#Bil6 https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=152507#Bil6 Den største forskel er fagvalget. Skriver man en projektopgave, skal man vælge 1-3 fag, man har eller har haft. Mindst ét af fagene skal være på A-niveau. Hvis I vil skrive projektopgave, så er I nødt til at angive dette i notefeltet i SRP- fagvalget.


Download ppt "STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google