Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010."— Præsentationens transcript:

1 Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010

2 Visionerne  Kvalitetsudvikling bør styre speciallægernes adfærd.  Alle skal ikke i maskinrummet – men alle skal kende formål og fordele.  DDKM er et godt udgangspunkt, men speciallægerne skal selv være med ved tegnebrædtet.

3 3 gode grunde til at arbejde med kvalitet 1. At skabe et bedre sundhedstilbud til patienterne. 2. Høj kvalitet og patienttilfredshed er en forudsætning for at speciallægepraksis efterspørges. 3. Høj kvalitet skaber arbejdsglæde og overskud.

4 Fordelene ved speciallægepraksis  Leverer kerneydelser på specialistniveau.  Borgernært behandlingstilbud  Effektivitet og udviklet elektronisk kommunikation.  Sektoren ER i gang med kvalitetsarbejdet i det små.

5 Hvad skal en kvalitetsmodel indeholde – og hvordan inddrages speciallægerne?  Speciallægerne/FAPS skal have indflydelse på struktur, proces og metoder.  Modeller skal være relevante og meningsfyldte.  Modeller skal bygge på feedback og benchmarking.  Speciallægerne skal være parate til at blive kigget over skuldrene.

6 Mere indhold ….  Smarte løsninger, der kan integreres i dagligdagen.  Redskaber, der kan integreres i eksisterende lægesystemer.  Redskaber, der kan sikre datafangst.  Redskaber, der kan sikre adgang til egne data.

7 Organisering…. Tre hovedelementer at forholde sig til: Ide-generering Finansiering Drift og udvikling Hovedformålet er at fremme og understøtte de gode ideer – og sikre udvikling af kvaliteten.

8 Afsluttende…. Stor – men vigtig - opgave at løfte, og belønningen venter… Tak for nu.


Download ppt "Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google