Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brugerinddragelse i Kulturhusene af 80 medlemmer har besvaret undersøgelsen Vi ved ikke hvor repræsentative, de er (org.form m.m.) Der findes 3.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brugerinddragelse i Kulturhusene af 80 medlemmer har besvaret undersøgelsen Vi ved ikke hvor repræsentative, de er (org.form m.m.) Der findes 3."— Præsentationens transcript:

1 Brugerinddragelse i Kulturhusene 2011 32 af 80 medlemmer har besvaret undersøgelsen Vi ved ikke hvor repræsentative, de er (org.form m.m.) Der findes 3 slags løgn…. Alligevel kan der siges en del

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Workshops Find 5 vigtige pointer fra de sidste dages oplæg, og forsøg at prioriter dem Find mindst 3 konkrete eksempler fra 3 forskellige huse på vellykket inddragelse af unge Diskuter hvad I forstår ved uformel indflydelse, og find tre eksempler, der kan kopieres Find eksempler på strategier eller metoder til inddragelse af (nye) brugergrupper Hvad skal brugerne IKKE have indflydelse på og hvorfor? Diskuter lige nøjagtigt det, I selv synes er vigtigst, og begrund hvorfor


Download ppt "Brugerinddragelse i Kulturhusene af 80 medlemmer har besvaret undersøgelsen Vi ved ikke hvor repræsentative, de er (org.form m.m.) Der findes 3."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google