Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ijo © Fodterapimøde Onsdag den Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ijo © Fodterapimøde Onsdag den Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny."— Præsentationens transcript:

1 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny overenskomst 4.Evt.

2 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 1.Velkomst, siden sidst

3 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 2.Rettelse af risikostratificeringsskema v. JAG –Gennemgang af dette –Test og certificering inden 1.4.2013 –Implementering hos kunderne senest 1.4.2013?

4 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny overenskomst –Kommandovej fremover: Fejlrettelser/ny overenskomst kommer fra LasF Dokumentation rettes til af LasF f.eks. Årlig fodstatus for diabetikere Dokumentationen sendes til MedCom MedCom kontakter leverandørerne MedCom gennemfører test og certificering Leverandørerne implementerer hos kunderne

5 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 Deadlines for rettelser, test og certificering –Opdatering/release i lægesystemer 01.04. og 01.10. –Indsendelse af rettelser osv. 3 mdr. før –Samme kadence for fodterapisystemerne? 4.Evt.

6 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 6.3.2013 Vi har flg. Problem: En fodterapeut laver forkert risikogruppe på en fodstatus (det var jo sådan tidligere at de kunne ”Overrule” den formel der er lavet. Derudover har man åbent for, at en fodterapeut, kan indtaste risikogruppen, uden at udfylde skemaet, når patienten kom fra en anden fodterapeut). Nu vil fodterapeuten gerne rette risikogruppen. Først troede vi at de hos regionen bare kunne rette koden til, men det kan de åbenbart ikke(?) Vi kunne måske sende en ydelse ”2131 Opdatering af fodstatus ved skift i risikogruppe”, men den ydelse vil medfører udbetaling af sygesikringstilskud. Vi ved ikke hvem der kan foreskrive en løsning, men de sagsbehandlere vi har talt med, har ikke vidst hvordan situationen løses. Problemet er relativt stort for alle regninger afvises efterfølgende, idet regionens risikogruppe er forskellige for den risikogruppe fodterapeuten har. Med venlig hilsen Anders ClinicCare

7 ijo © Fodterapimøde Onsdag den 29.02. 2012 8: Når du behandler din kollegas patienter, mens hun er syg eller på ferie. Man kan godt behandle en patient og afregne for udførte ydelser, selvom fodstatus er udført hos en kollega. Det er ikke nødvendigt, at patienten bliver risikostratificeret under dit eget ydernummer. Arbejder I på samme klinik, og du har adgang til at se resultatet af fodstatus, kan du selv tjekke patientens risikogruppe. Hjælper du en kollega fra en anden klinik, skal patienten først dokumentere, at pågældende har ret til behandling med tilskud ved at fremlægge sit fodstatusskema. Derfor er det altid vigtigt at opfordre patienten til at gemme en kopi af skemaet. Du kan også modtage patientens fodstatus elektronisk fra din kollega. Når du kender fodstatus, kan du afregne for den relevante behandlingsydelse ved at registrere resultatet manuelt. Dvs. indtaste eller afkrydse risikogruppe i dit system. Hvis der slet ikke er udført en fodstatus, kan du ikke nøjes med at tilbyde fodbehandling, da fodstatus er obligatorisk. Det bliver muligt manuelt at registrere en risikogruppe for en patient, du har modtaget fra en anden fodterapeut og på denne måde, kan du afregne for behandlingsydelsen.


Download ppt "Ijo © Fodterapimøde Onsdag den Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google