Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rejser til Peru – Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Kondor Rejser.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rejser til Peru – Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Kondor Rejser."— Præsentationens transcript:

1 Rejser til Peru – Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Kondor Rejser tilbyder unikke rejser til Peru til et utal af destinationer rige på kultur, historie, folklore, madkultur og musik.

2 Machu Picchu Rejser Tag med på én af vores Machu Picchu rejser og opdag det spændende område omkring Cusco og Machu Picchu, der byder på storslåede naturoplevelser og levn fra det imponerende Inkaimperium.

3 I Inkakongernes fodspor Inkastien er Sydamerikas absolut kendteste vandrerute, og er blandt de mest populære treks i verden. På kun 43 km kommer man gennem smukke bjerglandskaber over høje bjergpas, frodig tågeskov, og subtropisk jungle, hvilket krydres med fascinerende Inkaruiner langs hele ruten.

4 Den Magiske Peru rejse - Amazonas og Andes Denne rejse tager jer ikke bare med til nogle af de smukkeste steder i Peru, I oplever også flere af landets kulturelle og naturlige højdepunkter.

5 Kontakt os Adresse : Telefon : E-mail : Internet side : Valbygårdsvej 55, 4TH 2500 Valby +45 50 54 02 04 info@kondorrejser.dk www.kondorrejser.dk


Download ppt "Rejser til Peru – Rundrejser i Inkaland Oplev det mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Kondor Rejser."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google