Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle."— Præsentationens transcript:

1 Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle fungere som et samling punkt for alle de forskellige ting jeg har lavet rundt omkring.

2 Her ses et preview af forsiden til min studieweb. Jeg har valgt at man her fra skal kunne kommen en på en masse forskellige sider om de forskellige fag jeg har hvor man bl.a. skal kunne se mine opgaver samt kartere i dansk osv. løbende.

3 Her ses et eks. På en af de sider jeg har lavet i dette tilfælge min dansk side som jeg dog ikke lige har fået opdateret. På siden kan man se hvornår jeg har lavet noget, hvad jeg fik i Karakter og man kan sidst men ikke mindst hente opgaven som jeg har lavet i pdf form. Som det sikkert kan ses har jeg valgt den lyse grønne farve som et gennemgående design

4 Denne gang viser jeg et udklip af min kom/it side som der også er linket til fra min studie web Forside. På denne side står der en lille beskrivelse af hvad jeg har lavet de forskellige dage om man kan via et link kommen ind på en mere uddybende side med billeder der illustrere det.

5 Hvordan har jeg lavet det? Jeg startede med at lave en tekst baserede skitse hvor jeg skrev nogle af de ting jeg gerne ville fortælle/kunne med min side. En af de ting jeg prioriteret højt var at man skulle kunne se alt hvad jeg havde lavet ikke kun min studie web men også Roskilde IT, Min Info side osv. jeg prioriteret også at den skulle havde et gennemgående design og være bruger venligt. En af de ting som jeg også prioriteret var at man ikke skulle kunne gå fra sted til sted med 1 klik altså man skulle ikke kunne gå fra forsiden til min kom/it siden uden først at få valget om man ville besøge nogle af de andre sider det har jeg gjort for at sikre mig at man får set så meget af siden så muligt, ved godt det måske ikke er så bruger venligt men det er en bevist ting som jeg f.eks. ikke har valgt at lave på Roskilde IT´s hjemmeside hvor man kan klikke sig ind på alle sider uanset hvor på siden man er.

6 Det var så en hurtig dias om hvordan jeg har designet min studie web. Jeg laver snart en pdf/ dias der fortæller om hvordan jeg har designet Roskilde IT som kan ses på www.roskilde.it


Download ppt "Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google