Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i."— Præsentationens transcript:

1 I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i stedet fået opsat koldtvandsautomat. For at fremme sundheden er det vigtigt også at skolens udearealer er mere indbydende og udfordrende. Derfor har elevrådet malet flotte nye aktivitetsområder i skolegården, som allerede bliver flittigt brugt, både i og uden for skoletiden. Skolebestyrelsen kan kun opfordre forældrene til at gå på opdagelse. I forbindelse med udbygningen af skolen, har bestyrelsen i udtalelsen til budgettet for 2009 gjort opmærksom på, at man også skal huske at påtænke udearealerne. For at styrke den ”aktive skolevej” har bestyrelsen besluttet, at i hele skoleåret 2008/2009 er fokus rettet på en sund og sikker skolevej til og fra Ishøj Skole.

2 Kampagne: ”Sund og sikker skolevej”

3 Det er cool at cykle til school.

4 Kastanie-indlæg juni 2008 I Skolebestyrelsen har vi arbejdet med sundhed og motion. Som et led i dette arbejde har vi vedtaget at, i hele skoleåret 2008/2009 er fokus rettet på en sund og sikker skolevej til og fra Ishøj Skole. Dagligt opstår der trafikkaos på skolevejen, fordi der er for mange biler på én gang. Det vil vi alle selvfølgelig gerne undgå, og du som forælder, kan være med til at hjælpe ved ikke at køre dit barn til skole. Trafiksikkerhedsrådet siger at alle børn kan gå eller tage skolebus, og alle børn fra 3. klasse kan cykle. Ved at bakke op om dette er alle med til at mindske trafikken, gøre noget godt for miljøet, og som en ekstra gevinst får vores børn oven i købet endnu mere frisk luft og sund motion på en sikker skolevej. Derfor vil I løbende i dette skoleår opleve vores kampagne i form af intraspots og i skolens hverdag. Som trafiksikkerhedsrådet siger: ”Drop bilen og få børnene på rette vej”! De voksne er yt, når de kører dyt!

5 Alle børnene cykler til skole, - undtagen K, han vil hellere gå.

6 September ABC-kampagnen, 1. - 12. september, kører som den plejer. Skolebestyrelsen har lavet intraspot med fokus på ABC-kampagnen.

7 Alle børnene cykler til skole, - undtagen Bo, han går i sine sko.

8 3. klasse Udnævnes som skolens trafikambassadører – hvilket vil sige, at de skal være foregangs- elever for resten af skolen omkring sikker skolevej. – bestyrelsen ønsker, at forældre og elever i denne klasse alle vil bakke op. – at klasse vil være med til at starte og videreføre en god og sund tradition.

9 Alle børnene cykler til skole, - undtagen Kaj, han kan ikke finde vej.

10 Skolebestyrelsen har vedtaget, at hver klasse skal planlægge en enkelt måneds trafikkampagne for skolen i form af fx plakater, intraspot, et teaterstykke, konkurrence, eller hvad de nu synes vil være den bedste måde til at få alle elever til selv at komme i skole. 9. klasse er fritaget. Ikke fordi vi tror at de ikke kan bidrage med noget, men vi ved at de vil være rigeligt hængt op i forvejen.

11 Alle børnene cykler til skole, - undtagen Ben, han går der hen.

12 Oktober2. klasse November3. klasse (med hjælp fra 8. klasse, deres venskabsklasse) December1. klasse Januar4. klasse Februar5. klasse Marts6.a April6.b Maj7. klasse Juni0. klasse 9 kampagner

13 Alle børnene cykler til skole, - undtagen Signe, hun går med Line.

14 Søgt fonden om penge Skolebestyrelsen har søgt fonden om penge til kampagnen. Klasserne kan søge om dækning af evt. udgifter til rekvisitter og/eller præmier, som de har brug for i forbindelse med planlægning eller udførelse af deres kampagne.

15 De voksne er yt når de kører dyt.

16 Til at understrege det hele lidt mere, har skolebestyrelsen fået lave badges til uddeling med teksten: ”Drop bilen og få børnene på rette vej”.

17 Alle børnene cykler til skole, - undtagen Kurt, han tar’ en spurt.

18 Fremadrettet vil skolebestyrelsen sætte fokus på; et sundt og varieret kosttilbud. Hvert år søger vi kommunen om midler til etablering af passende rammer for en kantineordning, hvilket de heller ikke er afvisende overfor. I den forbindelse modtager vi meget gerne gode ideer og forslag. I den nært forestående til/udbygning af skolen, håber vi på, at der afsættes plads til en kantine. Så det er nu, hvis I vil nå at have indflydelse på det! oplysning omkring rusmidler (alkohol, tobak og narkotika). Skolen har allerede i dag en række gode tiltag, men skal vi som skolebestyrelse ensrette indsatsen, og i så fald, hvad kan vi blive bedre til? Vi håber, lige som ved alt andet, at I forældre vil bakke op og vise børnene den sunde og fornuftige vej.


Download ppt "I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google