Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bestyrelsesmøde 26. august 2016 Peter Fugmann. Finansiel politik Forsikringspolitik IT-sikkerhedspolitik Alle indgår som integreret del af ”regulativ.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bestyrelsesmøde 26. august 2016 Peter Fugmann. Finansiel politik Forsikringspolitik IT-sikkerhedspolitik Alle indgår som integreret del af ”regulativ."— Præsentationens transcript:

1 Bestyrelsesmøde 26. august 2016 Peter Fugmann

2 Finansiel politik Forsikringspolitik IT-sikkerhedspolitik Alle indgår som integreret del af ”regulativ for økonomiske og administrative forhold”

3 Finansiel politik

4 Ændringer i hidtidig politik Begrænsning i valg af valuta Begrænsning i brug af finansielle instrumenter Mulighed for større andel af variabel rente Fortsat fokus på ”lav varighed” – og dermed risiko Ændringer i forhold til i dag – ingen.

5 Forsikringspolitik

6 Ændringer i hidtidig politik Hidtidig politik på området fortsætter ændret – men grundlaget for forsikringsporteføljen er tydeliggjort Ændringer i forhold til i dag – yderligere maskinkaskoforsikring samt teknisk forsikring.

7 It - sikkerhedspolitik

8 Ændringer i hidtidig politik Ændret politik er i høj grad med fokus og udgangspunkt i risikovurdering – Anvendelse og funktionalitet må ikke forringes – Understøtter værdier og service overfor brugere – Målrettet formidling overfor medarbejdere og eksterne partnere Orientering om den praktiske brug af it-systemer på vores it-netværk

9 Ændringer i hidtidig politik Ændringer i forhold til i dag – præciseringer af den praktiske brug i hverdagen. Der er udarbejdet, men endnu ikke udsendt, uddrag af politik til samtlige medarbejdere (indeholder ligeledes brug af sociale medier) Det vil blive vurderet, hvorvidt der er behov for ajourføring af vores samlede it-politik.

10


Download ppt "Bestyrelsesmøde 26. august 2016 Peter Fugmann. Finansiel politik Forsikringspolitik IT-sikkerhedspolitik Alle indgår som integreret del af ”regulativ."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google