Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Båd flygtninge. Hvem er bådflygtninge i vor tid? Der er mennesker fra mange steder, f.eks. hvor der har været borgerkrig eller krig. Der er også folk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Båd flygtninge. Hvem er bådflygtninge i vor tid? Der er mennesker fra mange steder, f.eks. hvor der har været borgerkrig eller krig. Der er også folk."— Præsentationens transcript:

1 Båd flygtninge

2 Hvem er bådflygtninge i vor tid? Der er mennesker fra mange steder, f.eks. hvor der har været borgerkrig eller krig. Der er også folk som flytter fordi de mangler et arbejde og er fattige, eller fordi deres forhold er så dårlige som de er. De fleste bådflygtninge er afrikanske og de er mest i middelhavet.

3 Antallet af bådflygtninge I 2014 kom 170000 flygtninge til Italien. Ca. 30000 kom til Italien i 2015s første fire måneder På en uge i april 2015 kom ca. 10000 mennesker gennem middelhavet Af bådflygtningene var to tredjedele migrantarbejdere, mens 65000 var asylansøgere

4 Hvor kommer bådflygtningene fra De fleste er fra Nordafrika, især Libyen og til Italien. Flere flygtninge har opholdt sig i flere lande på deres flugt men pga. borgerkrig i Libyen søgt videre. Mest brugte rute er fra Libyen og til Sicilien.


Download ppt "Båd flygtninge. Hvem er bådflygtninge i vor tid? Der er mennesker fra mange steder, f.eks. hvor der har været borgerkrig eller krig. Der er også folk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google