Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

226 – At pinsen stråler lysegrøn 1, S1 At pinsen stråler lysegrøn og bøgeskoven underskøn med sol på anemoner, det synger alle fugle små, men pinsen spiller.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "226 – At pinsen stråler lysegrøn 1, S1 At pinsen stråler lysegrøn og bøgeskoven underskøn med sol på anemoner, det synger alle fugle små, men pinsen spiller."— Præsentationens transcript:

1 226 – At pinsen stråler lysegrøn 1, S1 At pinsen stråler lysegrøn og bøgeskoven underskøn med sol på anemoner, det synger alle fugle små, men pinsen spiller også på de dybe orgeltoner.

2 226 – At pinsen stråler lysegrøn 2, S2 På kirkens første fødselsdag da skabtes sejr af nederlag, og det er pinsens glæde. Og stadig skaber Herrens ord en menighed, en forårsjord med sol og vind og væde.

3 226 – At pinsen stråler lysegrøn 3, S3 Gud gør igen det visne grønt, og alt det grimme bliver kønt, i Herrens hænder givet. Men først må ordet som et frø i vinterdybet ned og dø, før det står op til livet.

4 226 – At pinsen stråler lysegrøn 5, S4 For pinse er Guds egen ånd som gemmer våren i sin hånd midt i den dybe vinter. Nu danser lystigt pinsens sol, nu blåner jorden af viol og perlehyacinter. Johannes Johansen 1982.

5 226 - Fade, S5


Download ppt "226 – At pinsen stråler lysegrøn 1, S1 At pinsen stråler lysegrøn og bøgeskoven underskøn med sol på anemoner, det synger alle fugle små, men pinsen spiller."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google