Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til workshop om. Introduktion Hvorfor bruge video i virtuel undervisning? 1.For at variere arbejdsformer. 2.For at anvende flere perceptuelle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til workshop om. Introduktion Hvorfor bruge video i virtuel undervisning? 1.For at variere arbejdsformer. 2.For at anvende flere perceptuelle."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til workshop om

2 Introduktion Hvorfor bruge video i virtuel undervisning? 1.For at variere arbejdsformer. 2.For at anvende flere perceptuelle elementer (Dunn & Dunn) og derigennem elever, som måske ikke er så udviklede tekstlæsere og de intrapersonelt intelligente. 3.For at bruge et medie, der interesserer mange unge, så man skaber en umiddelbar interesse for undervisningens form og derigennem forhåbentligt også indhold. 4.For at gøre eleverne klar til en virkelighed med store krav til computer- kompetencer. 5.Det giver fleksibilitet. 6.Eleven kan bruge den tid han/hun har behov for, man er ikke låst fast i en traditionel lektionslængdetænkning. Opgaven er udmålt til 60 min. Men den dygtige elev løser den måske på 30, mens den knapt så dygtige kan bruge 90 min. 7.Fordi det åbner nye muligheder…

3 Multimedie Hvad kan computeren, som overheadprojektoren ikke kan? 1.Computeren og internettet åbner mulighed for at formidle viden på tværs af tid og rum. Det kunne vi også i gamle dage, men der var vi begrænset af datidens medier og teknik. Brevskole og fjernundervisning har været et kendte fænomener i mange år måske specielt i tyndtbefolkede egne. Fælles for de ’gamle’ medier er, at de er begrænset til tekst og tale. I dag kan vi transmittere lyd, billede, video og tekst via internettet, mulighederne er altså meget større.

4 Multimedie Hvordan? Teknikken er ret simpel. Man kan anvend et webcamera, Det er simpelt og man behøver ikke arbejde med codec, filformater og alle de andre parametre, som videoredigering Normalt kræver. Kvaliteten er ikke overvældende, men det kan sagtens være godt nok til et ’talking head’ eller en demonstration, der ikke kræver alt for mange ’close ups’. Optageprocessen bliver lettest, hvis man laver en drejebog over materialet inden man begynder at optage, således at man ved præcist, hvad der skal siges i hvilke klip osv.

5 Metode Hvordan gør man så i praksis? Vi har nu etableret et argument for at anvende e-læring som en variation i arbejdsformerne, der kan tilgodese forskellige læringsstile og intelligenser. Der findes mange ’Forfatterværktøjer’, der kan lave multimedieapplikationer, som oven i købet kan sende data til fronter. …men for at gøre det simpelt tager denne workshop afsæt i PowerPoint og fronters prøve redskab.

6 Metode Hvordan gør man så i praksis? En måde at lave multimedie e-læringsapplikationer kunne være, at lave en PowerPoint, hvor man gennemgår det udvalgte stof med video, billeder, animationer, tekst osv. Hvorefter man laver en lille test i fronter, for at få vished om eleverne har fået de vigtigste fakta med fra PowerPointen.

7 Metode Hvordan gør man så i praksis? Det er vigtigt, at testen i fronter er udfærdiget således, at det er let at vurdere elevernes resultater. Hvis man nøjes med at bruge de automatiskverificerbare Svarmuligheder, kan man få fronter til at tælle hver elevs score sammen og vise det i en overskuelig oversigt. Hvis man laver noget der skal rettes, er der fare for, at vi kommer til at konvertere uddannelsestid til elevtid.

8 Metode

9 Metode Hvordan gør man så i praksis? 1.PowerPoint 2.Fronter test, der automatisk tæller point.


Download ppt "Velkommen til workshop om. Introduktion Hvorfor bruge video i virtuel undervisning? 1.For at variere arbejdsformer. 2.For at anvende flere perceptuelle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google