Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ny Kunde (1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med Hvad kan jeg hjelpe dig med? Navn Først vil vi gerne vide om medlemskabet skal stå som et firmanavn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ny Kunde (1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med Hvad kan jeg hjelpe dig med? Navn Først vil vi gerne vide om medlemskabet skal stå som et firmanavn."— Præsentationens transcript:

1 Ny Kunde (1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med Hvad kan jeg hjelpe dig med? Navn Først vil vi gerne vide om medlemskabet skal stå som et firmanavn eller en privatperson? Kan jeg bede om navnet på kontaktperson/ kan jeg bede om dit navn? Adresse Din adresse (læs det hele op igen, for at få en bekræftelse på at det er rigtig) Skal faktura adresse være den samme? Telefonnummer Er der et telefon nummer som vi kan nå dig på, om nødvendigt (gentag for bekræftelse) Maskintype Så må vi vide hvilken slags maskine du har (spørg om farve, udseende, mælkeskummer) Husker/ved du hvor den er købt? Hvornår er den købt? Har du serienummeret på maskinen tilgængeligt. Det finder du på klistremærket som enten er på boksen maskinen kom i, under maskinen, eller på drypbakken til selve maskinen? (hvis ikke forklar kunden at vi må have det pga garantien) Assistance Service Der tilbydes 3 års garanti fra købsdato. Inden for garantiperioden vil evt. reparation være gratis, og du har mulighed til at gøre brug af en lånemaskine imens reparationen står på. Vi gør også opmærksom på at det er vigtigt at maskinen afkalkes hver 3-4 måned/400-600 kapsler, da kalk og snavs vil gøre at maskinen ikke fungerer som den skal, og kaffensmag kan blive påvirket. Afkalkingskit special designet til din maskine, kan købes hos os for 75,-, og der vil være til 2 gange afkalkning i et kit. Skulle der ske noget med maskinen, så kan du ringe til os. Vi prøver så først at hjælpe til på telefon, hvis det ikke går an, så tager vi maskinen ind til os. E-mail adresse Har du en e-mail adresse vi kan bruge? E-mail bruges som brugernavn hvis du ønsker at bestille via vores hjemmeside. Leveringsadresse Hvis du ønsker at dine pakker skal blive sendt til en anden adresse, så kan vi registrere den nu. Vi kan kontaktes på gratisnummer 80 90 96 00 24 timer i døgnet, så du kan ringe og og få svar på spørsmål du måtte have om maskiner, kaffe, tilbehør. Du kan også bestille via telefon, fax, post og internet. I tillæg så har vi en Nespresso butik på Kristen Bernikows gade 9, 1105 Købehnavn K. Varer og priser er nødagtig de samme som hos Nespresso Club. Hvis du ønsker det, så kan vi også opprette en internetkonto til dig nu. Fragtprisene for forsendelse er fra 50,- og ned til 20,-, afhængeligt af hvor mange kapsler du bestiller. Bestiller du 300 kaspler eller mere på internettet, og betaler med kort, så er fragten gratis. Velkomst Registrering Vi ønsker dig velkommen som medlem i Nespresso Club. Hvis du har noget at skrive på, kan vi hermed oplyse dig dit medlemsnummer. Jeg vil nu registrere dig som medlem i Nespresso Club, notere din kontakt information, samt give lidt information om de varer og tjenester vi tilbyder. DK Juli 10

2 Kaffen Vi har 16 forskellige Grand Crus som er lavet af gourmetbønner. 12 er Espresso (inkl 3 Pure Origin), beregnet til en lille kop (40 ml), og 4 Lungo, beregnet til en stor kop (110 ml). I tillæg så lancerer vi specialle Grand Crus. Limited Edition til foråret, Special Club til efteråret og Variations til jul. Disse typer bliver produceret i begrænset antal. Dette er for at give vore kunder noget nyt og spændende i tillæg til vore 16 faste Grand Crus. Kapslene leveres i rør af 10 stk, og minimumsordren er på 5 rør. Af hensyn til pakning, og for at undgå at kapslerne bliver beskadiget i posten ber vi om at det bestilles i kvantum på 5 og 5 rør af gangen. (priser pr kapsel: Espresso 2.79, Lungo 3,09, Pure origin/LE/SC/Variation 3,35) Personlig kommentar Du fik 16 kapsler med sammen med maskinen, har du fået prøvet nogle af dem? (snak lidt omkring det, for at vise at vi har interesse) Velkomst tilbud Vi har et special tilbud til alle nye medlemmer. Det er en pakke med 250 assorterte kapsler, en sort boks i træ med plads til 36 kapsler. I låget har den en oversigt over vores 16 Grand Crus, og der medfølger også en bog som fortæller om Nespressos kunst. Pris 749,- Er du ikke så kendt med alle vore 16 Grand Crus, så er dette en god pakke at starte med. Ordre (hvis kunden ikke ønsker velkomsttilbudet) Hvilke af vore 16 Grand Crus ønsker du at bestille? Bekræft bestilling Det bliver så til (angiv hvilke typer grand crus og antal) Bekræft leveringsadresse Skal varene sendes til (læs adressen op)? Leveringsmetoder Vi leverer med Post Danmark, pakkepost til privat personer og pakkepostehverv til firmaer. Leveringstid er 2-3 arbejdsdage. Fragtprisene er fra 50,-, 30,- og 20,-,bestiller du på internettet og betaler med kort, så er der gratis fragt ved bestilling over 300 kapsler. Betaling Hvordan ønsker du at betale? Vi har to betalingsmåder. 1. Faktura: Vi sender faktura per post, som på normal vis vil komme til dig inden for 1 uge, og du vil have 14 dage til indbetalingen. 2. Kredittkort: Vi kan tage Visa, mastercard og AmericanExpress. Her har vi brug for de 16 cifre på forsiden af kortet, udløbsdato, cvckode (3 sidste cifre ved siden af underskriften), kortholders navn. Vi kan nu prøve at trække fra dit kort for (opgiv totalsum på ordren) Dit kort er blevet godkendt, og vi vil nu få sendt din bestilling (angiv leveringsmåden). til (angiv adressen en gang til) leveringstid er som sagt 2-3 arbejdsdage. Ønsker du ydeligere information om kaffen, maskinerne eller Nespresso Club? Du er altid velkommen til at ringe tilbage til os hvis du ønsker hjælp/information senere hen. Vi takker for din bestilling (navn på kunden), og ønsker dig en rigtig god dag. Ordre Klub Presentation Ny Kunde (2/2) DK Juli 10


Download ppt "Ny Kunde (1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med Hvad kan jeg hjelpe dig med? Navn Først vil vi gerne vide om medlemskabet skal stå som et firmanavn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google