Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du."— Præsentationens transcript:

1 Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du ”Fyld”, derefter ”Billede eller struktur” og ”Vælg billede”. Find den nye forside i mappen ”Skole”. Sikker Trafik LIVE Hvad er det – og hvad kan det? Færdselskursus Fredericia, 18. september 2015 Seniorprojektleder Lars Olsen og LIVE-ambassadør Jonas Kehlet

2 Tekstslide m overskrift, indhold og billedeboks Overskrift Max 1 linje Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet Hvad handler besøget LIVE-besøget om? Hvordan sker ulykkerne? Hvilke konsekvenser kan en ulykke få? Hvad betyder det for ens familie og omgangskreds? Hvilke valg førte til ulykken? Hvad kunne have været gjort anderledes? Skyld og ansvar

3 Tekstslide m overskrift, indhold og billedeboks Overskrift Max 1 linje Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet Besøgenes formål At hjælpe eleverne til at forstå konsekvenserne At få de unge til at reflektere over deres egen og kammeraternes adfærd i trafikken At motivere eleverne til at træffe mere sikre valg i trafikken

4 Forside med oveskrift. Skriv med store typer og gerne i flere linier. Du kan vælge andre baggrunde ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du ”Fyld”, derefter ”Billede eller struktur” og ”Vælg billede”. Find den nye baggrund i mappen ”Erhverv” Baggrunde kan bruges på alle typer slides, men bør ikke bruges på samtlige slides i præsentationen. Virker det?

5 Tekstslide m overskrift, indhold og billedeboks Overskrift Max 1 linje Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet Alle elever kan stort set huske besøget Besøgene sætter tanker i gang hos eleverne Eleverne er blevet bedre til at sige fra overfor andres risikoadfærd Næsten alle har fortalt om besøget Positive holdningsændringer er fastholdt 4 ud af 10 har ændret deres adfærd

6 ”Siden den dag, en fra sikker trafik kom hen til vores klasse og fortalte om ulemperne ved ikke at have sele på. Jeg plejede nærmest aldrig at have sele på. Men lige siden den dag, tager jeg sele på.” (Dreng, 14 år) ”Jeg er bl.a. begyndt at minde andre om at bruge selen. Og at man ikke skal sms'e når man kører. Så skriver jeg for dem i stedet.” (Dreng, 15 år) ”Har gjort min scooter lovlig og kører ikke længere 2 mand på en scooter.” (Dreng, 15 år) ”Før besøget cyklede jeg ALDRIG med cykelhjelm, men det gør jeg for det meste nu. Jeg cyklede altid med meget højt musik i ørerne, nu sætter jeg det på højtaler så jeg også kan hører andet end lige min musik. Hver gang jeg sidder i en bil og der er en der ikke har sele på, beder jeg dem om at tage den på.” (Pige, 16 år)

7 Har de risikovillige ændret adfærd? Bruger du sele, når du kører med i bil? – blandt elever der før foredraget ikke altid brugte sele (n=114)

8 Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet Overskrift Max 1 linje Har de risikovillige ændret adfærd? Bruger du hjelm, når du cykler? – blandt elever der før foredraget aldrig cyklede med hjelm (n=490)

9 Overskrift Max 1 linje Andre kommentarer til besøget? ”Det har virkelig gjort et kæmpe indtryk på mig, jeg vil fremover færdes bedst muligt i trafikken og gribe ind, hvis andre ikke kan. Det er fandme genialt fundet på, for jeg synes det giver så meget stof til eftertanke” (Dreng, 17 år) ”Jeg er utroligt taknemmelig for at have hørt hans historie, og har fået så meget vigtig viden med mig fremover i mit liv, tak!” (Dreng, 16 år) ”Det var super godt og jeg lærte meget af det, min mor synes jeg er et helt nyt menneske efter det besøg” (Pige, 15 år) ”Kan kun sige at jeg har lært meget af det! Da jeg godt kan være en drengerøv! Men nu har jeg lært, at det ikke er nødvendigt!” (Dreng, 16 år)

10 Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning Tekstslide med notefelt, uden overskrift Du kan ændre baggrundsbilledet ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du ”Fyld”, derefter ”Billede eller struktur” og ”Vælg billede”. Gå ind i mappen ”Raadets PP” og find det nye billede i mappen ”Skole”. Hvorfor skal I få besøg? Fordi Sikker Trafik LIVE er en god måde at kickstarte færdelsundervisningen i udskolingen Fordi besøgene opfylder Fælles Mål Fordi jeres elever vil få et par spændende timer Fordi vi ved, at besøgene påvirker eleverne og kan ændre deres adfærd – også på længere sigt


Download ppt "Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google