Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:"— Præsentationens transcript:

1 Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:

2 Kontaktpersonsfunktionen En kontaktperson er en blandt personalet, som man kender godt og som kender ens situation. Det er vigtigt, at kontaktpersonen er nem at kontakte, når man har brug for det. Sørg for at få lavet en aftale om en samtale, hver gang en af dine kontaktpersoner er på arbejde, så du kan få talt om det, der vigtigt for dig.

3 Kontaktpersonsfunktionen Den som har en velfungerende relation til sin kontaktperson klarer sig betydelig bedre, end den der ikke har. At have en god kontaktperson kan være med til at mindske stress.

4 Kontaktpersonsfunktionen Du vil altid få tildelt to kontaktpersoner. Besvar følgende spørgsmål: Hvad hedder dine kontaktpersoner?

5 Kontaktpersonsfunktionen Dine kontaktpersoner arbejder sammen med andre, som du også kan henvende dig til. De hedder:

6 Kontaktpersonsfunktionen Du bør have jævnlige samtaler med dine kontaktpersoner. Hvor ofte mødes I? Er det nok for dig?

7 Kontaktpersonsfunktionen Er jeres samtaler personlige, hvis du ønsker det?

8 Kontaktpersonsfunktionen Kontaktpersonen skal kende din situation og behandling. Gør din kontaktperson det?

9 Kontaktpersonsfunktionen Kontaktpersonen skal være let at få fat i, hvis det er nødvendigt. Fungerer det for dig?

10 Hjemmeopgave! Den første opgave du får, er at fortælle dine kontaktpersoner om de emner, vi har taget op på kurset indtil nu. Det skal gøres også selvom du tror at dine kontaktpersoner allerede kender til det. Underviserne orienterer kontaktpersonerne om hjemmeopgaven.

11 Gør sådan her: Bestil en tid til samtale hos din kontaktperson. Tag de sider med vi har arbejdet med indtil nu. Gennemgå siderne med din kontaktperson. Tag en side af gangen og fortæl, hvad vi gjorde på kurset. Du viser også siderne om dit samarbejde med kontaktpersonen. Hvis der er noget du ikke er tilfreds med forsøger du og kontaktpersonen at løse problemet.

12 Et eksempel: Hvis du ikke tror din kontaktperson kender din situation tilstrækkeligt godt, kan det være en god ide,at du de næste gange fortæller dine kontaktpersoner alt, hvad dine kontaktpersoner bør vide om din situation.


Download ppt "Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google