Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En MASTER Har royalty, udtryk for et begrænset udbud Noget eksklusivt Har kvalitet Eftertragtet Dyrt Noget for de få.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En MASTER Har royalty, udtryk for et begrænset udbud Noget eksklusivt Har kvalitet Eftertragtet Dyrt Noget for de få."— Præsentationens transcript:

1 En MASTER Har royalty, udtryk for et begrænset udbud Noget eksklusivt Har kvalitet Eftertragtet Dyrt Noget for de få

2 Johannes´ begejstring Jesus er en ”MASTER”, som der kun findes én af. Eksklusiv Eftertragtet Har kvalitet Dyrt NOGET FOR DE MANGE!

3 Formål med evangeliet Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn. Joh 20 v 31.

4 Jesus er Herre over kvalitet Guds definition på et kvalitetsliv virker paradoksal - noget med krise og overgivelse

5 Den tredje dag var der bryllup i Kana i Galilæa, og dér var Jesu mor med; også Jesus og hans disciple var indbudt til brylluppet. Men vinen slap op, og Jesu mor sagde til ham: »De har ikke mere vin.« Jesus sagde til hende: »Hvad vil du mig, kvinde? Min time er endnu ikke kommet.« Hans mor sagde til tjenerne: »Gør, hvad som helst han siger til jer.« Der var dér seks vandkar af sten; de stod der efter jødernes regler for renselse og rummede hver to til tre spande. Jesus sagde til dem: »Fyld karrene med vand.« Og de fyldte dem helt op. Og han sagde til dem: »Øs nu op og bær det hen til skafferen.« Det gjorde de så.

6 Men da skafferen havde smagt på vandet, der var blevet til vin — han vidste ikke, hvor den kom fra, men det vidste de tjenere, som havde øst vandet op — kaldte han på brudgommen og sagde til ham: »Man sætter ellers den gode vin frem først, og når folk har drukket godt, så den ringere. Du har gemt den gode vin til nu.« Dette gjorde Jesus i Kana i Galilæa som begyndelsen på sine tegn og åbenbarede sin herlighed, og hans disciple troede på ham. Joh 2,1 - Joh 2,11

7 Jesus er Herre over kvalitet Krisen Ikke mere vin; Vinen var et symbol på glæde, fred, rigdom og et godt helbred (Sl 104,15; Joel 2,24, Mika 4,4; Luk 10,34)

8 Jesus er Herre over kvalitet Krisen leder til bøn - ikke en tiggende bøn, men en enkel præsentation for Jesus, som vi kan lære af. - ”Hjertets nød giver den enkle bøn liv”

9 Jesus er Herre over kvalitet Bønnen leder til handling og overgivelse - udfordring for stoltheden - Vores ”tilkortkommenhed” er en anledning for Guds storhed og kvalitet.

10 Jesus er Herre over kvalitet Gud lader sin kvalitet tilfører nyt liv og værdi til det undseelige.

11 Hvad betyder det? 1.Du betragter måske dit liv som et ”lavkvalitetsprodukt”. Hvis Jesus kan bruge et religiøst stenkar til at formidle glæde, fred og lægedom, som kan han også bruge dig. 2.Du synes dit livsindhold er lidt ”vandet”; godt nok vigtigt, men ikke særlig festligt. Jesus understreger i historien, at du IKKE skal ringeagte det lidt du har eller er. Det er udgangspunktet for et Jesusmirakel, som skaber høj kvalitet for andre. 3.Lad være med at være en bangebuks; Husk at krisen lærer dig bønnens styrke at kende og at dit spinkle mod til handling altid belønnes.


Download ppt "En MASTER Har royalty, udtryk for et begrænset udbud Noget eksklusivt Har kvalitet Eftertragtet Dyrt Noget for de få."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google