Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard."— Præsentationens transcript:

1 Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard

2 Et synkront -og asynkront (blended learning) undervisningsforløb består af undervisning, der kombinerer det synkrone undervisningsrum (dvs. undervisning baseret på enten fysisk eller on-line tilstedeværelse) med det asynkrone, typisk teknologimedieret, rum (dvs. undervisning via en LMS). Og hvorfor skulle det så være noget særligt?...

3 …så kan blended undervisningsforløb understøtte/etablere et særligt læringsrum, fordi det netop KOMBINERER det synkrone/asynkrone læringsrum, og derved skaber mulighed for en vis synergi i mellem læringsrummene. En synergi der selvsagt fordrer didaktiske overvejelser om, hvordan man kan få det asynkrone –og det synkrone læringsrum til at spille sammen og befrugte hinanden, ved eksempelvis at inddrage de overvejelser/ refleksioner/produkter de studerende har udarbejdet i det asynkrone rum ind i det synkrone. Og omvendt. Giver forskellige studerende mulighed for at udvikle sig i forskellige læringsrum. Og i det omfang, at man lykkedes med kvalificere den fordybelse/læring, der ligger i disse forskellige læringsrum, så tilgodeser man netop den forskellighed, der er blandt de studerende.

4 De studerende forbereder sig ved at se små videoer, hvor underviseren redegør for emnet. Efterfølgende arbejdes der med emnet i klassen, f.eks. casebaseret. Link! Digitale læringsobjekter, der samler teori, video og quiz. De studerende gennemfører læringsobjektet, som forberedelse til den efterfølgende undervisning. Link! De studerende samler den viden, de har tilegnet sig i undervisningen og præsenterer den digitalt på eksempelvis Padlet. Link!

5 Det gode argument for blended undervisnings- forløb… 1) Kombinere læringsrum 2) Fleksibilitet på flere måder, i forhold til tid og rum.

6  Tekniske udfordringer/manglende kendskab og forudsætninger for brug af teknologi, herunder LMS’ens muligheder, brug af lyd/billede og diverse apps m.m.  Manglende udviklingstid  Organisatoriske barrierer  Kræver struktur og planlægning fra såvel undervisere som studerende

7  Hvilke muligheder og udfordringer mener du/I der er forbundet med at udbyde eller øge udbuddet af kombineret synkron og asynkron undervisning?  Hvad skal der til mhp. at fremme brug af kombineret synkrone/asynkrone undervisningsforløb?


Download ppt "Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google