Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen."— Præsentationens transcript:

1 Værdigrundlag for Haarby Skole

2 Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen fra den yngste til den ældste. At man føler sig som en betydningsfuld el af de fællesskaber der er på skolen. At fællesskabet er trygt og mangfoldigt. At vi er et samlet fællesskab. Hvordan vil vi arbejde med den værdi: Vi vil have fælles oplevelser, samhørighed, ansvarlighed og forpligtelse for børn og voksne. Vi vil have aktiviteter på tværs af skolen. Vi vil have fællesskaber hvor alle kan være med. Vi vil arbejde med tydelig klasseledelse. At personalet har faglige og sociale fællesskaber.

3 Ansvarlighed Hvad betyder ansvarlighed for os: At vi passer på hinanden og opfører os ansvarligt overfor hinanden og fællesskabet. At vi udvikler livsduelige børn. At vi er tydelige lærere og pædagoger. At vi forventningsafstemmer mellem skole og hjem. At alle bliver inddraget i at have et medansvar. Hvordan vil vi arbejde med den værdi: Vi vil hjælpe den enkelte ud fra deres udgangspunkt. Vi vil italesætte forældrenes ansvar for barnets skolegang gennem hele skoleforløbet. Vi vil have tydelig ledelse af klasserummet. Vi vil arbejde med læringsmål. Vi vil arbejde med trivselsforløb og mobbepolitikker.

4 Faglighed og læring Hvad betyder faglighed og læring for os: At det er tydeligt for alle, hvad vi vil lære. At formålet med at komme i skolen er at blive klogere/dygtigere hver dag/time. At faglighed er en mangfoldighed af læringsstile og arbejdsformer der er varierede og kreative. Vi vægter høj fagfaglighed, alle skal lære så meget de kan. Vi vægter opfindsomhed, livsduelighed og kreativitet. Hvordan vil vi arbejde med den værdi: Vi vil have tydelige læringsmål i klassen. Vi vil arbejde i fagteams, fagudvalg og give hinanden sparring. Vi vil inddrage og samarbejde med forældrene. Vi vil arbejde proaktivt og give eleverne værktøjer og strategier til at lykkes socialt, fagligt og personligt. Vi vil skabe motivation hos eleverne gennem medbestemmelse og afvekslende arbejdsformer.

5 Respekt Hvad betyder respekt for os: At vi har gensidig forståelse og tolerance i forholdet mellem lærere, elever og forældre. At vi taler ordentligt til hinanden og viser hensyn. At se det positive i hinandens forskellighed. At vi viser vores respekt i relationerne med hinanden. Vi vil have respekt for vores omgivelser, skolens rammer og for vores aftaler. Hvordan vil vi arbejde med den værdi: Ved at respekt gennemsyrer vores måde at være sammen på. Ved at vi arbejder med klassens værdier. Vi vil italesætte den gode historie. Vi vil lytte og arbejde med trivsel. Vi vil opbygge et tæt og godt teamsamarbejde.

6 Trivsel Hvad betyder trivsel for os: At alle føler sig værdifulde. At vi udvikler os fagligt og personligt. At vi har en god tone og bruger humor. At glæde og tryghed er en forudsætning for læring. At der ikke forekommer mobning på skolen. Hvordan vil vi arbejde med den værdi: Vi vil vægte LKT arbejdet på skolen. Vi vil have fokus på klassens sociale liv. Vi vil samarbejde åbent med forældrene, hvis vi oplever et barn mistrives. Personalet skal trives og have gode arbejdsbetingelser, så vi kan skabe anerkendelse og nærvær for børnene. Vi har en klar og effektiv mobbepolitik.


Download ppt "Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google