Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brødkurv/sykørekort Mine elever har som deres første arbejde i håndarbejde lavet en brødkurv. Vi har brugt en stor kasse med bomuldsstof ( patchworkrester)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brødkurv/sykørekort Mine elever har som deres første arbejde i håndarbejde lavet en brødkurv. Vi har brugt en stor kasse med bomuldsstof ( patchworkrester)"— Præsentationens transcript:

1 Brødkurv/sykørekort Mine elever har som deres første arbejde i håndarbejde lavet en brødkurv. Vi har brugt en stor kasse med bomuldsstof ( patchworkrester) Og de farver sytråd vi nu havde. Alle har fået øvelse i: At tråde og indstille maskinen. At klippe langs trådretningen i stoffet. At sy langs/parallelt med kanterne af stoffet. At sy stikninger. At sætte knappenåle i. Alle fik derfor udleveret et sykørekort, når de havde fået deres brødkurv færdig. På de næste sider følger en fremgangsmåde. Det der volder andre flest problemer er overgangen fra 5-6 dias.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12


Download ppt "Brødkurv/sykørekort Mine elever har som deres første arbejde i håndarbejde lavet en brødkurv. Vi har brugt en stor kasse med bomuldsstof ( patchworkrester)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google