Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill."— Præsentationens transcript:

1 SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”

2 TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill Marinere, salte, røge Hakke, snitte, mekanisk bearbejdning Simons Kogeskole

3 SANSERNE Se - form og farve Høre - madens melodi Føle - tekstur, temperatur og smerte Dufte - orthonasal og retronasal Smage - grundsmage Simons Kogeskole

4 MÅLTIDET Produktet - mad og drikke Rummet - indretning, temperatur, lyd, lys Mødet - selskabet og de andre mennesker Kontrolsystemet - tillid til fødevaresikkerheden Helheden - atmosfære, forventning og stemning Simons Kogeskole

5 INNOVATIV MÆLKEFROKOST Innovationsdidaktik - Kreativ fase - Entreprenant fase - Innovativ fase Sparring og dialog Simons Kogeskole

6 DAGENS OPGAVE Planlæg 1 frokostret med 3 tilberedninger af mælk Bliv enig om retten ned til mindste detalje Fordel arbejdsopgaver Tilbered retten Server retten Organiser præsentation af retten – kort og informativt Simons Kogeskole

7 TAK FOR FROKOST Simon Milwertz Philipsen Kok og underviser i Kogekundskab 51 24 93 31 kontakt@simonskogeskole.dk www.simonskogeskole.dk Simons Kogeskole


Download ppt "SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google