Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0. Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0. Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring."— Præsentationens transcript:

1 Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0

2 Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring og lign. Muligt at håndtere kvalifikationer og kurser ud fra en indbyrdes afhængighed Muligt at etablere gentræningsforløb baseret på faste intervaller for gyldigheden af en kvalifikation Import af timer aktiverer automatisk tilmelding til næste gentræning. Forbrugte timer registreres på kursusaktiviteten.

3 Afhængighed mellem kvalifikationer/kurser Opbygning af afhængighed mellem kvalifikationer/kurser gør det muligt at kontrollere, om en medarbejder er berettiget til at måtte udføre specifikke funktioner, som er knyttet til en eller flere kvalifikationer. En kvalifikation/kursus kan være en forudsætning for en eller flere andre Hvis en kvalifikation ikke er opfyldt, kan det f.eks. medføre, at andre funktioner heller ikke må udføres, før kvalifikationskravet igen er opfyldt.

4 Forudsætninger for en kvalifikation Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > 3.5000 Budkørsel < 3.500 t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

5 Visuelt overblik ved hjælp af farver Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > 3.5000 Budkørsel < 3.500 t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

6 Forudsætninger for en kvalifikation Helbredsgodkendelse 1 gang årligt Erhvervskørsel > 3.5000 Budkørsel < 3.500 t Truckkørsel Gentræning Hvert 5. år Gentræning Hvert 5. år

7 Terminologi Kursusafholdels e Kursus/ Kvalifikation Kursusgruppe Microsoft Office Excel Grundkursus 27-9-201128-9-2011 Word Grundkursus 1-10-201115-10-2011 Kursusaktiviteter

8 Individuelle udløbsdatoer Hver enkelt kursusafholdelse har typisk en start- og slutdato og nogen gange kombineret med en udløbsdato. I den nye version er det muligt i kursusaktiviteten at supplere dette med en helt individuel start-, slut- og udløbsdato knyttet til den enkelte medarbejder. Det kan især være nyttigt, hvis man har opbygget afhængigheder, og en kursusafholdelse skal være gennemført for at andre kvalifikationer/arbejdsfunktioner må varetages. F.eks. hvis en sygdomsperiode har indflydelse på om en kvalifikation ”falder” på grund af sygdom. Funktionaliteten kan kun aktiveres ved import af timer fra et timeregistreringssystem.

9 Unikt ID på kursusafholdelser Hver kursusafholdelse tilknyttes et unikt ID. Titel på hver enkelt kursusafholdelse gør det lettere at se forskel mellem dem ID’et tildeles automatisk i løbende rækkefølge. Muligt at tildele ID’er manuelt inden for et nummer interval.

10 Tilmelding til modulkurser Modulkurser kan fortsat tilmeldes samlet for alle moduler på en gang eller enkeltvis. Ved enkeltvis tilmelding vil der blive lavet et tjek på, om de forudgående moduler er tilmeldt. Hvis der er "huller" i rækkefølgen kommer det en advarsel om det.

11 Aflysning og resultat Muligt at lave en aflysning af en kursusafholdelse og samtidig anføre en beskrivelse for aflysningen. Kursusstatus sættes til ”Aflyst”. Nyt felt i kursusaktiviteten gør det muligt at anføre et "resultat". Det kan f.eks. være "bestået", "ikke-bestået", "ikke mødt" og lignende. Nye felter er valgbare i analysemodulet.

12 Log af ændringer i ansøgningsstatus Log på hver kursusaktivitet, der fortæller hvem der har ændret ansøgningsstatus (godkendelse, afvisninger mm.) og hvornår det er sket.

13 Udvidet e-mail funktion Mulighed for at skrive e-mailadresser ind, som ikke er lederen, medarbejderen eller HR. Ligeledes kan der sættes en betingelse på, hvornår en e- mail skal sendes. Betingelsen kan udover f.eks. tre dage før startdato være, at ansøgningsstatus skal være "Godkendt af HR".


Download ppt "Udvidelser til kursusmodulet Version 3.1. SP-0. Kvalifikationsstyring En kvalifikation skal forstås som en godkendt/bestået undervisning, træning, sidemandsoplæring."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google