Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse."— Præsentationens transcript:

1

2 Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse og inspirationsmateriale

3 Hvorfor værdibaseret personalepolitik? HTK ønsker at være en arbejdsplads der er fleksibel og tager individuelle hensyn der favner mange forskellige medarbejdere og typer af arbejdspladser med -forskellige arbejdsopgaver -forskellige baggrunde -forskellige livssituationer Værdibaseret personalepolitik giver mulighed for og plads til at træffe beslutninger præget af de 4 værdier.

4 Hvad præger tiden? Den kommunale økonomi er (igen) under pres med krav om effektiviseringer Den offentlige sektor udvikler sig og ser anderledes ud i dag end for bare 5 år siden Borgerbilledet har ændret sig fra klient til samarbejdspartner

5 Servicetjek af værdibaseret personalepolitik – hvorfor? Det vi ofte hører som Hovedudvalg om den værdibaserede personalepolitik Hvad handler værdibaseret personalepolitik om – hvor er handlerummet? Er værdierne tilstrækkeligt synlige i forhold til beslutninger/løsninger? Mangler ledere og medarbejdere bedre vejledning/redskaber til at arbejde med værdibaseret personalepolitik i praksis?

6 Hvorfor er det fornuftigt med en værdibaseret personalepolitik? –Set fra medarbejder- og ledelsesperspektiv


Download ppt "Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google