Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sct. Jørgens skole. Her er en af indgangene til skolen. Her er masser af cykelstativer, der bliver brugt af rigtig mange elever. Enten sætter de deres.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sct. Jørgens skole. Her er en af indgangene til skolen. Her er masser af cykelstativer, der bliver brugt af rigtig mange elever. Enten sætter de deres."— Præsentationens transcript:

1 Sct. Jørgens skole

2 Her er en af indgangene til skolen. Her er masser af cykelstativer, der bliver brugt af rigtig mange elever. Enten sætter de deres cykel her eller i skolegården.

3 Velkommen til Sct. Jørgens skole Her står der velkommen på flere forskellige sprog, ved en af indgangene til skolen. Her er et skilt ved en af hovedindgangene ved skolen.

4 I år 2008 havde skolen 50’års fødselsdag, og alle eleverne fik sammen taget et billed. Dette er et billed af alle lærerne på skolen. Der er 50 lærere på hele skolen, 4 der sidder i ledelsen, 2 på kontoret, 7 service medarbejder og 3 der arbejder i kantinen.

5 På skolen er der 3 sfo’er. De hedder Birken, Bøgen og hylden. Her ovenover er der et billed vedsiden af indgangen til Birken Dette er et billed ved ingangen til Bøgen. På hele skolen går der i alt 618 elever, hvoraf fra børnehaveklassen og til og med 3. klasse går i sfo. Fra 4. klasse og til 7. klasse kan man gå i klub.

6 Lavet af Jonas, Nicholas & Julie


Download ppt "Sct. Jørgens skole. Her er en af indgangene til skolen. Her er masser af cykelstativer, der bliver brugt af rigtig mange elever. Enten sætter de deres."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google