Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende."— Præsentationens transcript:

1 VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende muligheder: ”Tænd/Sluk” af VAC-pumpen ”Afbryd alarm” hvis den alarmerer Indstilling eller tjek af tryk gør følgende: Tryk på ?

2 Tryk nu på ”Kliniker-menu” Tryk på ”Ok” i ca. 10 sek. Følgende bille kommer frem, kaldes også ”Kliniker-menu” for her er der følgende muligheder: ”Tænd/Sluk” af VAC-pumpen ”Hjælpeværktøjer” (ikke noget vi skal bruge) ”Terapi” for indstilling af terapien pumpen kører med Tryk på ”Terapi”

3 Tryk på ”Næste” Tryk på ”Indstillinger” Tryk på ”Tryk” samt Tryk på ”Kontinuerlig” (herved vil trykket være Kontinuerligt) Tryk på ”Intensitet” som Kun skal lyse grønt 1 gang

4 Indstil det ønskede tryk ved hjælpe af + eller - Ved VAC med gaze skal trykket være 75 mmHg Ved VAC med svamp skal trykket være 125 mmHg Når det ønskede tryk er indstillet, tryk da på ”Afslut”

5 Du kommer nu tilbage til følgende billede. Tryk på ”Afslut” Billedet viser det ønskede tryk, at det er kontinuerligt og med lav intensitet Tryk på ”Ok” hvis det er rigtigt indstillet Ellers Tryk ”Tilbage”

6 Tryk på ? Tryk på ”Patient-menu” Tryk på ”Ok” Du er vendt tilbage til billedet for ”Patient-menu” Tryk på ”Tænd/Sluk” for at tænde pumpen. Også her kan du se at det er et kontinuerligt tryk og det indstillede tryk vil kunne ses her når pumpen virker korrekt.

7 Sådan tager du kanisteret af! Tryk nedad med pilens retning Følg vejledningen på enden af kanisteret. Tryk knappen ned med pilens retning som vist på tegningen. HUSK! Ikke ned mod bunden af kanisteret, men med pilens retning. Der lyder et klik når den slipper.


Download ppt "VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google