Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Anders Anders er 42 år, uddannet IT-ingeniør, i dag selvstændig erhvervsdrivende med et firma i udvikling. Han er gift og har 3 mindreårige børn, hans.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Anders Anders er 42 år, uddannet IT-ingeniør, i dag selvstændig erhvervsdrivende med et firma i udvikling. Han er gift og har 3 mindreårige børn, hans."— Præsentationens transcript:

1 Anders Anders er 42 år, uddannet IT-ingeniør, i dag selvstændig erhvervsdrivende med et firma i udvikling. Han er gift og har 3 mindreårige børn, hans kone er hjemmeværende. Han har en bipolar II lidelse, hvor han kan være reduceret i de perioder, hvor han er deprimeret. Heldigvis har han en dygtig sekretær, som skærmer ham i de perioder. Til gengæld er han kreativ, idérig og med forøget energi, når han er hypoman. Det sidste års tid har Anders haft rigtig travlt og derfor brug for at slappe af, når han er kommet sent hjem. Det har han gjort ved at se tv og drikke whisky, før han skulle gå i seng. Imidlertid er det blevet et problem, at han nu ikke kan slappe af, med mindre han får sin whisky og det i stadig større mængder. Hvad skal Anders gøre?

2 Mette Mette er 25 år og går på lærerseminariet. Hun har en bipolar I lidelse og bliver medicineret med Abilify og Seroquel, hvilket har bevirket vægtøgning på 5 kg, da hun føler, hun er blevet mere sulten. Hun har tilmeldt sig den lokale løbeklub, vil prøve at motionere. Hun kommer de første 2 gange, men udebliver derefter. På begynderholdet har hun fået forsikringer om, at det er i orden at hun går/løber i sit eget tempo, men synes selv det er skamfuldt, at tovholderen ”henter” bagtroppen, således at alle kommer hjem i samlet flok. Hun synes ikke, hun er ”hurtig nok” og har det svært med, at løbetøjet sidder på tæt på kroppen. Hvad skal Mette gøre for at komme i gang med at motionere igen? Mette e

3 Gruppearbejde Tænk på en aktivitet/forandring som du forsøgte at gøre i dit liv, men som mislykkedes. Hvad forsøgte du at gøre? Hvordan gik det galt? Hvornår gik det galt? Hvad gjorde du så?


Download ppt "Anders Anders er 42 år, uddannet IT-ingeniør, i dag selvstændig erhvervsdrivende med et firma i udvikling. Han er gift og har 3 mindreårige børn, hans."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google