Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Troshistorie At se Guds fodspor i vores liv…. Hvad er troshistorie? Historien om min tro Historien om Guds nærvær og tilstedeværelse i mit liv En delfortælling.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Troshistorie At se Guds fodspor i vores liv…. Hvad er troshistorie? Historien om min tro Historien om Guds nærvær og tilstedeværelse i mit liv En delfortælling."— Præsentationens transcript:

1 Troshistorie At se Guds fodspor i vores liv…

2 Hvad er troshistorie? Historien om min tro Historien om Guds nærvær og tilstedeværelse i mit liv En delfortælling af min livshistorie En opdagelsesrejse i kendt og ukendt landskab efter ressourcer, skatte og Guds fodspor Oplevelser bliver erfaring, ved at reflektere

3 Jeremias 6:16 Dette siger Herren: Stil jer ved vejene og se jer om; spørg efter de gamle stier; følg vejen til det gode, så skal I finde hvile for jeres sjæle!

4 ”Troshistorie træner os i at se hvordan Gud arbejder i os og i verdenen. Vi får øje på mange nye måder Han virker og kommer til os på Vi får øjnene op for at Gud har været tilstede og aktivt handlet i vores liv – langt før vi anede det. Derved flyttes vores bevidsthed og tro på Gud fra at være periferier til at være centrum i vores liv” (Peace)

5 Tegn en tidslinje over dit liv ud fra følgende spørgsmål? Hvordan kom du til tro? Hvad kendetegnede det miljø du voksede op i? Havde du vigtige forbilleder med hensyn til kristen tro og liv? Hvorfor blev det netop de personer, der blev dine forbilleder? Hvordan har troen udviklet sig frem mod i dag? I hvilken grad har troen været præget af tryghed, tvivl, kriser, forandringer, vækst eller stagnation? Har du haft åndelige erfaringer eller oplevelser som har betydet noget specielt positivt eller negativt for dig? Hvad kendetegner dit personlige trosliv i dag? Har du nogle vigtige medvandrere på troen vej? Hvad kendetegner din relation til dem? Hvilke længsler og forventninger har du til dit trosliv i årene som kommer?


Download ppt "Troshistorie At se Guds fodspor i vores liv…. Hvad er troshistorie? Historien om min tro Historien om Guds nærvær og tilstedeværelse i mit liv En delfortælling."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google