Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Unge og Bibelen - dagsorden for dette seminar En fortælling om Rugbrød og Flødeskum Status Inspiration Handleplan.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Unge og Bibelen - dagsorden for dette seminar En fortælling om Rugbrød og Flødeskum Status Inspiration Handleplan."— Præsentationens transcript:

1

2 Unge og Bibelen - dagsorden for dette seminar En fortælling om Rugbrød og Flødeskum Status Inspiration Handleplan

3

4

5

6

7 En tid med mange konkurrerende budskaber En tid med hurtige og lette budskaber En tid, hvor jeg skal være min egen herre

8

9 ” Jeg tror ikke, at vores unge kristne oplever Bibelen som voldsomt relevant. Enkeltvers kan helt sikkert godt sige dem noget, men ikke nødvendigvis Bibelen som helhed. Jeg er ikke sikker på, at der er mange som går til Bibelen, hvis de har brug for svar i deres liv. ” Mange fortæller i TALK at de egentlig gerne ville have mere disciplin omkring deres bibellæsning, men at det er svært for dem. ” Jeg oplever at der sker en bevægelse mod, at der er mindre kendskab og at de tænker bibelen som et godt input, men ikke nødvendigt som en autoritet. Har Bibelen, som du ser det, mistet autoritet og relevans blandt unge? Ansatte på Rudehøj Efterskole ” Nej overhovedet ikke, men desværre får vi en generation nu der ikke har det store kendskab til bibelen og som heller ikke er godt kendt i deres Bibel fx hvad skiller GT og NT fra hinanden.

10 Oplever de unge, at Bibelen har mistet autoritet og relevans i deres liv?

11

12

13 Er Bibelen sand og troværdig?

14

15

16

17

18 Lokale initiativer Fælles initiativer Børne- og UngdomsOases mål og plan

19 DoneI gangMålDrømme KonfiOase - evangeliet LederOase - autoritetsspørgsmålet Rudehøj Efterskole - bibelfokus Bibelstudie ressource -fysisk ressource -medieressource Silkeborg - succeshistorie PåskeOase -den store fortælling -studiehæfte Bibelfunderet forkyndelse Ungeleder Event - bibelen til tjeneste Bibelsynlighed Undersøgelse (CUR)

20 Evangeliet På rejse gennem Bibelen

21 Hvad har sat det i gang? Hvad gør vi? Erfaringsdeling om Bibelstudie blandt unge v. Søren Lorenzen, Silkeborg Oasekirke

22

23 Ekstrovert proces - del ideer, erfaringer, udfordringer Introvert proces - brug deltagerguiden


Download ppt "Unge og Bibelen - dagsorden for dette seminar En fortælling om Rugbrød og Flødeskum Status Inspiration Handleplan."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google